Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Prachtig stukje Ibiza in de polder te koop voor € 1,7 miljoen

ibiza in de polder

Door de opwarming van de aarde kunnen we er rekening mee houden dat ook de zomers in Nederland gemiddeld een stuk warmer gaan worden. Het voordeel hiervan is dat je daardoor niet meer naar het Zuiden op vakantie hoeft om het warme weer op te zoeken. Je kunt dus beter investeren in je eigen stukje ‘Ibiza in de polder’, wat te denken van deze luxe en complete villa met zwembad die op Funda te koop staat!

ibiza in de polder

Woning in de polder

In een smal dorpje gelegen bij Dordrecht ligt deze prachtige woning. En je bent voor een vierkante meter nog geen € 5500 kwijt. Het perceel is 5000 vierkante meter en is geen gebrek aan ruimte. Verder heeft de villa ruim 312 vierkante meter aan woonruimte, en dit is is zeker niet verkeerd voor een modern stulpje in de polder. Als je de woning binnenstapt kom je via een elektrisch hek meteen de ruime parkeerruimtes tegen. Op het gehele perceel kunnen er gemakkelijk 14 auto’s passen, maar de wagens staan dan wel in de buitenlucht. Daarnaast is er nog ruimte voor een ruime parkeergarage die je via een hellingbaan betreed, en hier kunnen er ongeveer 3 wagens kwijt. Je hebt daarna een master bedroom in de kelder, en behalve dat je als een roos slaapt in de kamer zijn er ook allemaal privé faciliteiten. In de kamer heb je een eigen inloopkast, badkamer en sauna. En je namelijk twee kanten op, op de begane grond van de woning. Je kan naar de werkruimte of de ruime woonkamer. De woonkamer, keuken en de speelruimte voor de kinderen zitten allemaal aan elkaar verbonden.

Voorzieningen en Vraagprijs

Verder heb je op de tweede verdieping van de woning drie slaapkamers en twee badkamers. De twee grootste slaapkamers delen gezamenlijk een badkamer. Op deze verdieping kan je ook de gym vinden. Het échte stukje Ibiza ontbreekt nog naast de zomerse inrichting met veel lichte kleuren. Als je in de kelder van de slaapkamer gaat kom je uit bij een tussenstuk waar een schitterend zwembad en iets boven het zwembad heb je een loungeset. Alleen de barbecue mist nog om het plaatje compleet te maken. Waar het grote grasveld ligt stapelen de trappen zich uiteindelijk op. Buiten een trampoline en wat boompjes zijn hier nog veel mogelijkheden om wat extra moois erbij te zetten. Maar dat zullen wij over laten aan de toekomstige eigenaar. De vraagprijs van de woning bedraagt € 1,7 miljoen. Voor meer informatie kan je de Funda website bezoeken.

ibiza in de polder

ibiza in de polder

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like