Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met deze nieuwe uitvinding ga jij wel die kilo’s verliezen!

afvallen

Vind je het moeilijk om af te vallen omdat je stiekem toch nog die mini Mars naar binnen gooit? Of kan je toch geen gedag zeggen tegen die bak chips? Begrijpen we! Dat is ook lastig. Dankzij deze nieuwe uitvinding is dat hopelijk geschiedenis.

Foto: University of Otago

Afvallen 

We hebben het over een apparaatje DentalSlim Diet wat is uitgevonden door de Nieuw-Zeelandse universiteit van Otago. Het wordt dus een dieet-apparaat genoemd en dat is niet geheel zonder reden. Het doel is dat je er ook van gaat afvallen!

 

Dieet-apparaatje

Als je vroeger slotjes hebt gehad, zul je het apparaatje wel herkennen. Het apparaatje klemt ongeveer vergelijkbaar als een slotje om je kies heen. In dit apparaatje zitten kleine magneten deeltjes die je kiezen bij elkaar houden als je je mond opendoet om – bijvoorbeeld die mini Mars – te eten. Je kunt je mond maar 2 mm openen! Hiermee kun je nog wel ademhalen, praten en drinken. 
 

6,3 kg afvallen in 2 weken

Uit onderzoek blijkt dat deelnemers met dit apparaatje gemiddeld 6,3 kilo af zijn gevallen in twee weken tijd. Best een lekkere hoeveelheid dus! Het is nog even afwachten tot wanneer dit ook in Nederland te verkrijgen is. Wat wel belangrijk is om te vermelden is dat het apparaatje werkt op de korte termijn. Op de lange termijn zal dit geen uitkomst bieden, omdat je op een gegeven moment een normaal eetpatroon moet hebben!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like