Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nieuwe en laatste seizoen La Casa de Papel vanaf nu te zien op Netflix!

la casa de papel

We hebben een paar maanden moeten wachten, maar het is eindelijk zover: het vijfde en tevens laatste seizoen van de Spaanse Netflix-hit La Casa de Papel is vanaf nu te kijken. De bankrovers zitten muur- en muurvast en moeten zich uit hun situatie zien te wurmen. Gelukkig kunnen we dan nu de ontknoping zien.

Mocht je seizoen 4 nog niet hebben gezien, lees dan niet verder voor spoilers! 


 

Seizoen 5 van La Casa de Papel

Het is wel even balen, want er mag dan wel een nieuw seizoen zijn; het is ook de laatste! Zoals je natuurlijk al hebt gezien, zit de bende van El Professor inmiddels al meer dan honderd uur opgesloten in de Spaanse bank. Al het goud is bijna omgesmolten en is het is tijd om ‘m te peren. El Professor is inmiddels al gevangen genomen door Sienna en ook het leger is al onderweg naar de bankrovers. Ontsnappen gaat niet zo makkelijk zonder Nairobi. 
 

Trailer 

De nieuwe trailer geeft alvast een tipje van de sluier en daaruit kunnen we concluderen dat het weer een spectaculair seizoen wordt. Je hoeft niet bang te zijn dat het hierna over is, want het laatste seizoen wordt in twee delen opgesplitst. Je kunt nu dus alleen nog maar de eerste vijf afleveringen bekijken! Iets minder leuk nieuws voor de bingewatchers onder ons, maar hé: wie wat bewaart heeft wat! Het tweede deel van La Casa de Papel van seizoen vijf verschijnt 3 december.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=krxNCNpzhKk]

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply