Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mart Hoogkamer dropt Ik Ga Zwemmen-vervolg: ‘Mijn beste liedje tot nu toe’

mart hoogkamer neem er een van mij

De grote zomerhit van afgelopen jaar was natuurlijk Ik Ga Zwemmen van Mart Hoogkamer. We zaten dan ook al even te wachten op het vervolg op het mega-succes van de Leidenaar, en deze is woensdag verschenen: ‘Neem er één van mij!’

mart hoogkamer neem er een van mij

Dit is een hitje

De Telegraaf nam een kijkje op de set tijdens de opnames van de videoclip van de nieuwe track. Met Neem er één van mij hoopt Mart Hoogkamer zijn klapper van afgelopen jaar te evenaren. ‘Vanaf minuut één dat ik het nummer hoorde, dacht ik: ‘Dit is een klein hitje’, aldus de zanger. ‘Wat ik ook met Ik Ga Zwemmen dacht, dus ik hoop dat het een klein beetje is als ‘Zwemmen’!, voegt hij lachend toe.

Beste liedje tot nu toe

Volgens Mart zelf is het nieuwe nummer in ieder geval het beste liedje dat hij tot nu toe heeft opgenomen. Bovendien is hij druk bzig met het maken van meer liedjes voor zijn album dat hij uit gaat brengen. Het hele interview met Mart Hoogkamer vind je op de website van De Telegraaf.

De videoclip is nog niet uit, maar het nummer Neem er één van mij is al wel te vinden op Youtube.

Check het vervolg op Ik Ga Zwemmen van Mart Hoogkamer hier:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like