Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marco Borsato ‘de komende tijd niet beschikbaar’ na vreemdgaan beschuldigingen

marco borsato vreemdgaan

Afgelopen vrijdag kwam Yvonne Coldeweijer eindelijk over de brug met haar nieuwe ‘juice’ over Marco Borsato, die ze al maanden geleden had aangekondigd. In een video deed ‘Alberta Verlinde’ haar bewijzen uit de boeken die aantonen dat de zanger nog altijd zou vreemdgaan. Sindsdien kwam Marco nog niet met een reactie, maar Warchild meldt aan Shownieuws dat de zanger een grote campagne van de organisatie heeft afgezegd en ‘de komende tijd niet beschikbaar is’. 

marco borsato vreemdgaan

Charme-offensief

Vorig jaar kwam er een einde aan het 22-jarige huwelijk tussen Marco en Leontine, nadat uitkwam dat de zanger verschillende keren vreemdging. Leontine leek hem echter vergeven te hebben en de twee waren de afgelopen tijd weer aan het daten. Bovendien vperde Marco aan een charme-offensief in de media. Zo was hij te gast in het Vlaamse tv-programma Het Huis, waarin hij geëmotioneerd vertelde over zijn relatieproblemen en zijn burn-out. Zo zei Marco onder meer: “Als de liefde van je leven, de moeder van je kinderen, bij je weggaat, word je lamgelegd door het verdriet.” Hij zou Leontine vorige haar met Kerst een brieef hebben gestuurd. “Ik heb de volledige verantwoordelijkheid genomen voor wat ik gedaan had en ik heb haar erkenning gegeven voor haar verdriet.”

Stiekeme afspraakjes tussen de koeien

Vrijdag legde Yvonne Coldeweijer echter een nieuwe bom onder relatie van Marco en Leontine. Haar ‘spionnen’ zouden Marco namelijk betrapt op het nog altijd ‘buiten de deur eten’ met de dezelfde dame met wie hij tijdens zijn huwelijk al een affaire zou hebben gehad. Het zou gaan om een fan die net als Marco ook in Alkmaar woont, door Yvonne ‘Naomi’ genoemd. De twee zouden stiekeme afspraakjes hebben, onder meer in het bos, en onlangs zelfs in een weiland, waar ze ‘het’ tussen de koeien zouden hebben gedaan.

Warchild campagne

Marco zou de komende tijd meewerken aan een campagne van Warchild, de organisatie waarvan hij al 23-jaar hét gezicht is, op het laatste moment hebben afgezegd. Bovendien is ook zijn clubtour afgeblazen.

Check de video van Yvonne Coldeweijer over de nieuwe vreemdgaan beschuldigingen van Marco Borsato hier:

Bron en beeld: Shownieuws, Instagram, Mediacourant

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You May Also Like