Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Maak kennis met fietssuppen: de nieuwe hype!

fietssuppen

Suppen is voor veel mensen een favoriete sportieve bezigheid. Het ziet er van een afstand wel chill en relaxt uit, maar eigenlijk is het alles behalve dat. Het is nog knap lastig om je evenwicht te bewaren. Áls je dat eindelijk onder controle hebt, dan ben je vast op zoek naar een nieuwe challenge. 

Maak daarom kennis met fietssuppen. Een nog redelijk nieuwe sport in Nederland. En dat is eigenlijk best raar! We fietsen kilometers op een dag, dus waarom hebben we dat nog niet op het water gedaan?! Anyway, je begrijpt het: fietssuppen doe je dus op het water. En dat klinkt zwaarder dan dat het eigenlijk is. 
 

Makkelijker dan normaal suppen

Het voordeel van fietssuppen is dat je minder je evenwicht hoeft te bewaren in vergelijking met normaal suppen. Nog een voordeel: je valt daarom dus minder snel van je supboard af, waardoor het dus een lekker relaxt fietstochtje is. 
 

Eilandspolder

Maar waar kan je tegenwoordig al fietssuppen? In het Noord-Hollandse De Rijp bij de Eilandspolder. Het is een prachtig natuurgebied waar je heel wat kan zien tijdens je tochtje op de fietssup. We verwachten dat het binnenkort op veel meer plekken in Nederland kan! Wij kijken er in ieder geval al naar uit. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like