Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: Douwe Bob krijgt hilarische reacties op vraag: “Wat is een goede familieauto?’

douwe bob

Douwe Bob kwam laatst nogal in opspraak toen bleek dat hij in een paar maanden tijd drie vrouwen heeft bezwangerd. Het leidde tot hilarische reacties op social media. Nu vroeg hij onlangs op Facebook of iemand een goede familieauto wist die hij eventueel zou kunnen kopen. Je snapt ‘m: daar kan heel Nederland natuurlijk wel wat mee. 

3 kinderen

In een paar maanden tijd drie vrouwen bezwangeren is natuurlijk knap an sich. Vooral als je weet dat hij met twee van de drie vrouwen nooit een relatie heeft gehad. Internet kon er in ieder geval erg hard om lachen en verzonnen de meest hilarische grappen, zoals dat er nu een teststraat is ingericht om te kijken of je bent bezwangerd door Douwe Bob. Gelukkig is Douwe Bob is niet voor één gat te vangen en vroeg hij zijn Facebookvolgers of iemand een goede familieauto weet.

Humor

Douwe ging al uit van hilarische reacties, gezien het feit dat hij bij zijn Facebookpost het volgende zei: ‘Wat is nou een goeie familie auto? Haha ik weet wat ik mezelf op de hals haal hier… Ja ja Douwe jij hebt een vrachtwagen of een limousine nodig. Effe serieus… of niet. Tips? X’ Zijn volgers weten hier natuurlijk wel raad mee. Douwe ontving ruim 660 tips, grappen en opmerkingen. We lichten er een paar leuke voor je uit:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like