Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: dit zijn de ergste tatoeages van Just Tattoo Of Us USA

tattoo-ergste

Een tatoeage nemen de meeste mensen niet zomaar; het blijft immers de rest van je leven op je lichaam zitten. Soms gaan er zelfs járen overheen voordat mensen eindelijk besluiten om inderdaad de tatoeage te nemen. Andere mensen hebben er weer minder kopzorgen over…

Just Tattoo Of Us

Voor dat soort mensen is het programma Just Tattoo Of Us van MTV in het leven geroepen. In het programma kun je samen met je beste vriend(in), broer/zus of zelfs met je moeder een tatoeage nemen. Niet eentje die je zelf heel graag wil, nee: dat is niet spraakmakend! In het programma beslis je over de tatoeage van de ander! 

Compilatie lelijkste tattoos

Het beslissen over elkaars lot is tot daar aan toe, maar ze worden ook nog eens geblinddoekt tijdens het tatoeëren. Halverwege terugkrabbelen? Dat zit er dus niet in! Kun je je beste vriend(in), broer/zus of je moeder eigenlijk wel vertrouwen? Of krijg je het meest afschuwelijke plaatje op je lichaam? No spoiler, but spoiler alert: het zijn vaak k*t tatoeages die je écht niet op je lichaam wil hebben. En al helemaal niet de rest van je leven. MTV heeft bovenstaande video gemaakt van de ergste tatoeages uit het Amerikaanse programma. Wat een nachtmerrie… Welke tatoeage zou jij ab-so-luut niet willen hebben? Je mag er één kiezen!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like