Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met deze lifehack kun je je auto veilig aan je vriendin uitlenen

lifehack, auto aan vriendin uitlenen

Waarheid of niet, vrouwen hebben nu eenmaal de reputatie iets minder natuurlijke aanleg te hebben voor het besturen van een auto dan mannen. En dat zit ‘m voornamelijk in het succesvol inparkeren van de auto op een parkeerplaats, waarbij er nog wel eens een paaltje of een andere auto wordt meegepakt. Iets met ruimtelijk inzicht zeg maar. Dankzij deze lifehack durf je je auto rustig aan je vriendin mee te geven.

Drie iPhones

Wat heb je hiervoor nodig? Drie iPhones of een ander type telefoon, drie bijbehorende smartwatches en een rol tape. Volg de instructies in de onderstaande video, en je vriendin kan voortaan veilig op pad. Misschien niet de allergoedkoopste oplossing, maar een stuk goedkoper dan om de maand naar een schadeherstelbedrijf.

Check de lifehack waarmee je je auto veilig aan je vriendin kunt uitlenen hier:

Flauwe grap

Oké, het is natuurlijk een beetje een flauwe grap, maar veel dames kunnen er ook wat van. Wat bijvoorbeeld te denken van deze gemene vriendin die haar vriend erop uitstuurde om een ‘cooch scoop’ voor haar te kopen. Haar trouwe partner ging braaf voor haar de winkel binnen, maar keerde al snel terug om bij haar te checken of hij haar wel goed had verstaan. De hilarische video vind je hier.

Bron en beeld: DailyBuzz

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like