Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lidl verkoopt deze week smeersalades met kapsalon-smaak!

lidl

Waar moesten we zijn zonder onze geliefde Lidl? Keer op keer verbazen ze ons weer met sicke producten waar we mega nieuwsgierig naar zijn. Zo ook deze week. Als je deze week naar de Lidl gaat, probeer dan eens de smeersalade uit die naar Kapsalon smaakt.

Kapsalon is onze favoriete vette snack en we danken de persoon op onze blote knietjes die dit gerecht ooit heeft bedacht. Sla, knoflook, patat (… of friet?) en kip. Ons kun je er voor wakker maken! Kapsalon staat toch wel met stipt op nummer één wat betreft waarom de Nederlandse cultuur mag blijven bestaan. 
 

Smeersalade Kapsalon…

De Lidl heeft deze week smeersalade Kapsalon in de schappen liggen. Alles wat je na het uitgaan achter je kiezen gooit, komt in een plastic bakje van de Lidl bijeen. Dit smeerseltje kun je op van alles smeren: brood, crackers of gebruik het als dip voor je chips. Het is in ieder geval een goed idee om het een keer te proberen. 
 

… of frikandel?

De smeersalade Kapsalon is voor 1,79 euro per stuk te koop: een goede deal dus! Lidl heeft ook andere smaken die je eens uit kan proberen. Wat dacht je van makreel- en haringsalade? Voor de frikandel-liefhebbers onder ons; je kunt ook smeersalade frikandel kopen. Die kost 1,29 euro! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like