Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lidl flikt ’t weer: koop een egg BBQ voor een spotprijsje

eqq bbq

We beginnen langzaamaan een Lidl fanpagina te worden, maar we kunnen het niet laten. Er is weer iets fantastisch te koop voor een zacht prijsje en het heeft te maken met vlees én de zomer…

Zomertemperaturen

Wie steekt de barbecue niet aan als de temperaturen weer stijgen en het zonnetje op je porem schijnt? Heel Nederland! Je ontkomt er niet aan; ergens ruik je dat er in je buurt wordt gebarbecuet. En dat begrijpen we. Als het weer er naar is dan moet je die kans ook volle bak grijpen. Nu komt Lidl om de hoek kijken, want de supermarktketen verkopt een Grill Egg BBQ!
 

Egg BBQ

Die krengen zijn normaal gesproken best aan de prijs, dus alleen de echte rijkelui kunnen dit veroorloven. Lidl is bevriend met iedereen, dus zorgt hij ervoor dat ook jíj een Egg BBQ op de kop kan tikken. De BBQ is perfect voor je hamburgertje en je worstjes, maar je kunt er ook normaal in koken. Het is eigenlijk wel te vergelijken met een airfryer, maar dan met de echte goede barbecuesmaak.
 

Spotprijsje

Je kunt met de Grill Egg BBQ tussen de 110 en 170 graden celcius bakken. Die temperatuur kun je zien op de geïntegreerde thermometer en je kunt kiezen uit vier mogelijkheden: roken, bakken, grillen, schroeien. En dit alles voor maar 129 euro (!). Je kunt het pareltje hier kopen. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like