Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit is het superknape zusje van Sarah van Soelen, de vriendin van Dré Hazes

zusje sarah van soelen

Sarah van Soelen werd onlangs in één klap BN’er, nadat bekend werd dat ze de nieuwe vriendin was van André Hazes jr., die kort daarvoor zijn relatie met zijn ‘ware liefde’ Monique Westenberg had beeïndigd. Sarah blijkt echter ook nog een zusje te hebben, en die mag er wezen!

zusje sarah van soelen

Instagram account

Voor ze bekend werd bij het grote publiek, timmerde Sarah van Soelen al aardig aan de weg als influencer. Haar Instagram account heeft inmiddels zo’n 111.000 volgers. Haar zusje Julia begint echter ook al een aardig groep volgers op te bouwen, met bijna 14.000 volgers en het zou ons niks verbazen als ze haar oudere zus binnen niet al teveel tijd gaat inhalen. 

Oude foto van Sarah

Dat Julia en Sarah zussen zijn is duidelijk te zien, alleen waar Sarah een vast klant lijkt te zijn van de plastische chirurg, lijkt het bij Julia nog redelijk puur natuur te zijn. Onlangs dook er een foto op van hoe Sarah er voor haar cosmetische ingrepen uitzag. Duidelijk wordt dat haar uiterlijk dan ook een flinke verandering heeft ondergaan. Wij adviseren Julia dan ook niet het voorbeeld van haar oudere zus te volgen. De oude foto van Sarah vind je hier.

Check de foto’s van het knappe jonge zusje van Sarah van Soelen hier:

Bron en beeld: Instagram

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like