Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Hans Teeuwen komt met een schema om ons de nieuwe ‘slokdown’ door te helpen

hans teeuwen

Na de persconferentie van gisterenavond is het weer heel duidelijk hoe onze komende weken eruit komen te zien: heel saai. Er is ’s avonds eigenlijk geen reet te beleven, je zou alles beter overdag kunnen doen. Cabaretier Hans Teeuwen helpt je deze lockdown (of eigenlijk… slokdown) door met een passend schema’tje!

Dagschema van Hans Teeuwen

De horeca dicht vanaf 17:00 uur geeft het resultaat dat je niet meer met je vrienden in de kroeg kan zitten. Dat is natuurlijk een groot gemis en dat begrijpt Hans Teeuwen ook. In tijden van lockdown hebben we behoefte aan consequentie en routine om niet in een depressie te raken. Daarom besloot ons Hans om voor iedereen een schema in elkaar te flansen om dat te voorkomen!

Drukke dagen

Hij vergeet gelukkig niet dat het leven ook draait om een biertje, dus dat zit ook zeker in het schema verwerkt. Maar juich vooral niet te vroeg mensen: het leven is op dit punt een topsport, want we moeten alles doen voor 17:00 uur en dat levert veel drukte op. We moeten allemaal offers brengen, dus ook nu in tijden van crisis. Thanks Hans, voor dit prachtige schema’tje. Zo komen we er wel!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like