Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Deze droomvilla in Amstelveen van 3,5 miljoen euro heeft alles wat je je kan wensen!

villa funda amstelveen

Wie z’n hobby is het nog meer om op Funda rond te struinen? Het liefst verhoog je het minimale bedrag naar 1 miljoen, zodat je meteen de toppers te pakken hebt. Gelukkig hoef je niet meer te zoeken, want hier hebben we zo’n topper voor je:

Wie z’n hobby is het nog meer om op Funda rond te struinen? Wie niet? kun je natuurlijk beter vragen. Het liefst verhoog je het minimale bedrag naar 1 miljoen, zodat je meteen de toppers te pakken hebt. Gelukkig hoef je niet meer te zoeken, want hier hebben we zo’n topper voor je.

villa funda amstelveen

3,5 miljoen 

Het gaat om een woning in Amstelveen aan de Amstel(dijk) van ongeveer 3,5 miljoen euro. Best een prijskaartje, maar dan heb je ook wel wat. Het is een bijzonder huis, want het gaat niet om één huis. Het zijn eigenlijk twee huizen die nu samen zijn getrokken. Het resultaat is dus een mega huis.

Droomvilla

En wat is er dan te vinden in zo’n megahuis? Je krijgt er een ronde en ruime woonkamer voor terug (vrij uniek!) en genoeg ruimte om elkaar nooit in de weg te zitten. In dit huis zal je geen enkele mini-kamer tegenkomen. Wat opvalt aan deze villa is dat de voortuin enorm groot is ten opzichte van de achtertuin. Daar staat bijvoorbeeld een prieel, ideaal voor de zomerdagen en om je even terug te trekken! Ook heb je een grote garage en een lekker zwembad! Vervelen zal je je niet als je eigenaar bent van deze woning!

villa funda amstelveen
villa funda amstelveenvilla funda amstelveen

villa amstelveen

villa amstelveen funda

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like