Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit nieuwe drankspel laat jou en je vrienden zuipen tot jullie kruipen

zuipen tot we kruipen drankspel

Nu de horeca dicht is vana 17:00 uur is de kans groot dat de meeste mensen toch maar bij vrienden thuis gaat zitten. Het voordeel hiervan is dat het goedkoper is dan drank kopen in een café. Dit kaart- en drankspel helpt jouw avond een succes te maken! 

zuipen tot we kruipen drankspel

Avondje thuis met vrienden

Allemaal leuk dat eeuwige geklets, maar je wil ook gewoon wat doen op zo’n avondje met je vrienden chillen. Een perfecte combinatie is om natuurlijk alcohol in huis te halen en te zuipen! Een nóg betere combinatie is om een drankspelletje te doen. En laat er nou een perfect spel voor bestaan!

Zuipen tot we kruipen

Het spel heet ‘Zuipen tot we kruipen’ en dat zegt eigenlijk al dat het spel een topper is. Het spel heeft 99 kaarten waar iedere speler een van mag pakken tot -ie weer aan de beurt is. Hierop staan opdrachten, zoals: ‘Iedereen die single is, moet een shotje nemen’ of ‘Lees je laatst verstuurde appje voor of neem een shotje’. Gegarandeerd succes natuurlijk!

Goedkoop

Het spel kan je met zoveel mensen spelen als je wil. Voor ongeveer twee tientjes koop je het spel al! Koop ‘m voor jezelf of geef ‘m een ander cadeau met Kerst! Check de actuele prijs hier op Bol.com

zuipen tot we kruipen drankspel

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like