Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze elektrische Audi Q8 is nu voor een prikkie te koop op Bol.com!

Audi Q8 elektrisch: Luxe op wielen voor slechts € 199?
Beeld: bol.com

Droom je ervan om een splinternieuwe Audi Q8 te rijden, maar kun je deze helaas niet betalen? Nou, het is mogelijk… voor je kind! Maak kennis met de Audi Q8 elektrische kinderauto, die nu op Bol.com te koop is, die alle luxe en stijl van het echte werk biedt, maar dan in miniformaat. Perfect voor kleine avonturiers die klaar zijn om hun eerste luxe rit te ervaren!

Audi Q8 elektrisch

Deze kleine krachtpatser mag dan wel slechts een fractie kosten van zijn grote broer, maar hij komt met alle toeters en bellen die je van een echte Audi zou verwachten. Met een kunstleren stoel, EVA rubberen banden en echte, te openen deuren biedt deze kinderauto een topklasse ervaring voor de jonge bestuurder.

Audi Q8 elektrisch: Luxe op wielen voor slechts € 199?
Beeld: bol.com

Veiligheid op de eerste plaats

Ondanks zijn kleine formaat en lage prijs, heeft deze elektrische kinderauto een hoog veiligheidsniveau. De soft start functie zorgt voor een soepele acceleratie, terwijl de veiligheidsgordel ervoor zorgt dat je kleintje veilig blijft tijdens elke rit. Een verlicht dashboard met MP3-aansluiting, USB-poort en microSD-ingang maakt van elke rit een feest. Je kind kan genieten van zijn of haar favoriete muziek terwijl het door de buurt cruist.

Langdurig rijplezier gegarandeerd

De krachtige 12V accu zorgt ervoor dat je kleintje niet na een kort ritje alweer naar huis hoeft. De robuuste banden en de mogelijkheid om zowel voor- als achteruit te rijden maken elke rit spannend en avontuurlijk.

Een betaalbare droomauto

Deze mini-versie van de luxueuze SUV biedt niet alleen plezier en avontuur voor je kind, maar ook een vleugje luxe dat normaal alleen in echte Audi’s te vinden is. Is dit de perfecte eerste auto voor jouw kleine bestuurder? Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier

Audi Q8 elektrisch: Luxe op wielen voor slechts € 199?
Beeld: bol.com
Audi Q8 elektrisch: Luxe op wielen voor slechts € 199?
Beeld: bol.com

Heb jij je kind al verrast met deze mini-droomauto?

Check ook: