Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze dikke Audi R8 Spyder is nu voor een prikkie te koop op Bol.com!

Deze dikke Audi R8 Spyder is nu voor een prikkie te koop op Bol.com!
Beeld: Bol.com

Onlangs hadden we het over de megadikke Mercedes GTR AMG die nu op bol.com te koop is voor een prikkie. Vandaag hebben we weer een extreem dikke kinderauto die je ook kan kopen voor minder dan €200,-. Het gaat hierbij om de tweepersoons elektrisch bestuurbare kinderauto Audi R8 Spyder op Bol.com!

Audi R8 Spyder op Bol.com

De Audi R8 Spyder, een paradepaardje onder de luxe sportwagens, staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties en design. Met een krachtige V10-motor, een topsnelheid van meer dan 300 km/u, en een gestroomlijnd, atletisch uiterlijk, vertegenwoordigt de R8 Spyder het toppunt van Duitse techniek en designverfijning. De versie die op Bol.com wordt aangeboden, is vermoedelijk uitgerust met alle high-end features en biedt een ongeëvenaarde rijervaring.

Je kunt de actuele prijs en beschikbaarheid van deze Audi R8 Spyder hier vinden op Bol.com

Deze bestuurbare kinderwagen is gebaseerd op de iconische Audi R8 Spyder en is zo realistisch mogelijk nagemaakt. De gebruikte logo’s zijn onder andere licentie van Audi zelf. Het is voorzien van twee krachtige elektromotoren met elk een eigen accu, een dashboard met realistisch Audi-stuurwiel en schakelaars. De ingebouwde boxjes kunnen het echte motorgeluid laten horen. De LED-koplampen zijn aan de voorzijde van de bumper gemonteerd en worden bediend via een schakelaar op het dashboard.

luxe audi
Beeld: Bol.com

Leren bekleding

Elk wiel is voorzien van demping voor de meest comfortabele ritjes. De wielen zijn van rubber en de zitting is bekleed met ECO leer. De gehele auto is gespoten in Audi zwart. Ouders krijgen speciaal een afstandsbediening met batterij-indicator. Rijden jouw kids in stijl? Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

De verkoop van zo’n hoogwaardige auto op een platform als Bol.com is ongebruikelijk. Bol.com is vooral bekend om zijn toegankelijkheid en diversiteit in productaanbod, maar niet voor het aanbieden van luxevoertuigen. Deze stap kan wijzen op een mogelijke uitbreiding van Bol.com’s marktplaats of een experimentele marketingstrategie. Dit ongebruikelijke aanbod op Bol.com kan een nieuwe trend inluiden in online autoverkoop, of het kan een eenmalige marketingstunt zijn. Hoe dan ook, het trekt zeker de aandacht in de wereld van luxe kinderauto’s.

Audi R8 Spyder
Beeld: Bol.com
Audi R8  voor kinderen
Beeld: Bol.com
 kinder auto
Beeld: Bol.com
Audi spyder
Beeld: Bol.com

Zoek je nog een leuk cadeau dan is wellicht de Mercedes G63 AMG 6×6 of dikke Mercedes-Benz 300S te koop iets voor je!

You May Also Like