Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze dikke Audi R8 Spyder is nu voor een prikkie te koop op Bol.com!

Onlangs hadden we het over de megadikke Mercedes GTR AMG die nu op bol.com te koop is voor een prikkie. Vandaag hebben we weer een extreem dikke kinderauto die je ook kan kopen voor minder dan €200,-. Het gaat hierbij om de tweepersoons elektrisch bestuurbare kinderauto Audi R8 Spyder op Bol.com!

Audi R8 Spyder op Bol.com

Deze bestuurbare kinderwagen is gebaseerd op de iconische Audi R8 Spyder en is zo realistisch mogelijk nagemaakt. De gebruikte logo’s zijn onder andere licentie van Audi zelf. Het is voorzien van twee krachtige elektromotoren met elk een eigen accu, een dashboard met realistisch Audi-stuurwiel en schakelaars. De ingebouwde boxjes kunnen het echte motorgeluid laten horen. De LED-koplampen zijn aan de voorzijde van de bumper gemonteerd en worden bediend via een schakelaar op het dashboard.

Audi R8 Spyder bol.com

Leren bekleding

Elk wiel is voorzien van demping voor de meest comfortabele ritjes. De wielen zijn van rubber en de zitting is bekleed met ECO leer. De gehele auto is gespoten in Audi zwart. Ouders krijgen speciaal een afstandsbediening met batterij-indicator. Rijden jouw kids in stijl? Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

Audi R8 Spyder
Audi R8 Spyder bol.com

Bron & Beeld: bol.com

You May Also Like