Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com verkoopt geniale arcade-kast met classic game Street Fighter II

Bol.com verkoopt geniale arcade-kast met classic game Street Fighter II
Beeld: Bol.com

Het was voor veel mensen vroeger (of misschien nog steeds) één van de meest toffe spellen: Street Fighter. Waar je vroeger op je kamertje dit urenlang kan spelen, kun je vanaf nu ook een enorme arcade machine met Street Fighter II in huis halen. Dat wordt het pronkstuk van je woonkamer!

Street Fighter II

Street Fighter II is niet zomaar een spel; het is een legendarisch icoon in de wereld van arcade games. Deze klassieker heeft generaties spelers geboeid met zijn dynamische gameplay en kleurrijke karakters. Van Ryu’s iconische ‘Hadouken’ tot Chun-Li’s snelle ‘Spinning Bird Kick’, elke move in dit spel roept nostalgische herinneringen op. Nu, dankzij Bol.com, is het mogelijk om die glorieuze arcade Street Fighter-ervaring in de comfort van je eigen huis te herbeleven.

Een arcade machine is vooral iets van de vorige eeuw, maar steeds vaker zien we het terug. Is het niet in films, dan is het wel in arcade hallen die continu in steden beginnen op te poppen. Mocht je daar niet in de buurt wonen of heb je gewoon een liefde voor dit soort arcade machines, dan kun je vanaf nu je hart ophalen bij Bol.com. De online warenwinkel verkoopt namelijk een arcade machine met jouw favoriete spel: Street Fighter II.

Bekijk hier de laatste prijs en beschikbaarheid van de arcade-kast op Bol.

arcade Street Fighter
Beeld: Bol.com

Arcade machine

Voor de echte fans van Street Fighter is deze arcade machine een must-have. Het biedt niet alleen een kans om het spel te spelen zoals het oorspronkelijk bedoeld was, maar het is ook een prachtig verzamelobject. De machine weerspiegelt de essentie van het spel met zijn authentieke joysticks en knoppen, waardoor je het gevoel krijgt echt deel uit te maken van de Street Fighter-wereld. Bovendien, met de positieve reviews en de hoge kwaliteit die Bol.com garandeert, is deze arcade kast een waardevolle investering voor zowel spelers als verzamelaars.

De arcade machine is 1,21 meter hoog en het is eenvoudig te monteren. Het heeft een 17 inch kleuren LCD scherm en uiteraard de authentieke joysticks en buttons die je kunt gebruiken tijdens de game. Ook de reviews zijn lovend. De machine krijgt 4,4 van de 5 sterren, dus dat zegt wel wat! Mocht je meer informatie willen, dan kun je hier klikken. Check de actuele prijs hier op Bol.com!

arcade street fighter game
Beeld: Bol.com

Maak je thuis-arcadehal compleet met deze coinpusher en deze grijpmachine!

You May Also Like