Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Bol.com verkoopt geniale arcade-kast met classic game Street Fighter II

street fighter arcade

Het was voor veel mensen vroeger (of misschien nog steeds) één van de meest toffe spellen: Street Fighter. Waar je vroeger op je kamertje dit urenlang kan spelen, kun je vanaf nu ook een enorme arcade machine met Street Fighter II in huis halen. Dat wordt het pronkstuk van je woonkamer!

arcade Street Fighter

Street Fighter II

Een arcade machine is vooral iets van de vorige eeuw, maar steeds vaker zien we het terug. Is het niet in films, dan is het wel in arcade hallen die continu in steden beginnen op te poppen. Mocht je daar niet in de buurt wonen of heb je gewoon een liefde voor dit soort arcade machines, dan kun je vanaf nu je hart ophalen bij Bol.com. De online warenwinkel verkoopt namelijk een arcade machine met jouw favoriete spel: Street Fighter II.

Arcade machine

De arcade machine is 1,21 meter hoog en het is eenvoudig te monteren. Het heeft een 17 inch kleuren LCD scherm en uiteraard de authentieke joysticks en buttons die je kunt gebruiken tijdens de game. Ook de reviews zijn lovend. De machine krijgt 4,4 van de 5 sterren, dus dat zegt wel wat! Mocht je meer informatie willen, dan kun je hier klikken. Check de actuele prijs hier op Bol.com!

Check ook: Haal de kermis in huis met deze geniale coin pusher! – SGXL.NL

arcade Street Fighter

Bron & Beeld: Bol.com

You May Also Like