Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Haal de kermis in huis met deze geniale coin pusher!

coin pusher bol.com

Ben jij iemand die op de kermis uiteindelijk het meeste geld kwijt bent aan het gooien van muntjes in een coin pusher-automaat? Voor deze doelgroep hebben we namelijk wat goed nieuws, want je kan momenteel je eigen echte coin pusher aanschaffen. Zo haal je de kermis gewoon in huis en kun je geld verdienen aan je vrienden!

Kermisgevoel

Voor sommige mensen is er niks lekkerders dan het gevoel op de kermis. Misselijk worden in de spin, stoer doen bij de botsauto’s en boksbal óf uren lang je gokverslaving voeden bij de coin pusher. Je kunt op een donker zoldertje ergens in je eentje gaan zitten spelen maar deze coin pusher is perfect geschikt om je maten wat geld mee af te troggelen op een feestje! Je kan hem erg makkelijk mee nemen! De afmetingen van de Coin Pusher zijn ~70cm (H) x 38 cm (B) x 40 cm (D) en hij heeft vrijwel alle eigenschappen van de grote apparaten: 3 munt ingangen en een pin-wand geleiden de munten naar een bewegend plateau, De munten moeten naar het speelveld eronder worden geschoven, van het speelveld moeten de munten of prijsjes naar de opening aan de voorkant worden gespeeld, pas op voor de verborgen gaten aan de zijkanten – Munten verdwijnen! De rand van het plateau is licht omhoog hellend waardoor het moeilijker is om de munten te laten vallen en neon-stijl bestickering met een LED lichtbalk in de bovenkant. 

Wil jij je eigen coin pusher om je vrienden geld uit hun zak te kloppen tijdens een feestje? Check de actuele prijs hier op Bol.com!

Check ook: Haal de kermis in huis met grijpmachine die voor een prikkie te koop is op Bol.com (sgxl.nl)

Om te zien hoe het allemaal te werk gaat kan je de onderstaande video bekijken:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like