Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Dit drankspel laat jou en je vrienden zuipen tot jullie kruipen

Dit drankspel laat jou en je vrienden zuipen tot jullie kruipen
Beeld: Bol.com

Door de pandemie van de afgelopen jaren zijn we er meer gewend aan geraakt om met vrienden bij iemand thuis te zitten, in plaats van uit te gaan. Het voordeel hiervan is dat het een stuk goedkoper is dan drank kopen in een café. Dit kaart- en drankspel helpt jouw avond een succes te maken! 

Avondje thuis met vrienden

Allemaal leuk dat eeuwige geklets, maar je wil ook gewoon wat doen op zo’n avondje met je vrienden chillen. Een perfecte combinatie is om natuurlijk alcohol in huis te halen en te zuipen! Een nóg betere combinatie is om een drankspelletje te doen. En laat er nou een perfect spel voor bestaan!

Het spel heet ‘Zuipen tot we kruipen’ en dat zegt eigenlijk al dat het spel een topper is. Het spel heeft 99 kaarten waar iedere speler een van mag pakken tot -ie weer aan de beurt is. Hierop staan opdrachten, zoals: ‘Iedereen die single is, moet een shotje nemen’ of ‘Lees je laatst verstuurde appje voor of neem een shotje’. Gegarandeerd succes natuurlijk!

Het spel kan je met zoveel mensen spelen als je wil. Voor ongeveer twee tientjes koop je het spel al! Koop ‘m voor jezelf of geef ‘m een ander cadeau met Kerst! 

Bekijk hier de laatste prijs en beschikbaarheid van dit kaartspel op Bol.

drankspel
Beeld: Bol.com

Zuipen tot we kruipen

Dit drankspel biedt eindeloos plezier. Of je nu met een kleine groep vrienden speelt of een groot feest organiseert, ‘Zuipen tot we kruipen’ zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten en spannende uitdagingen. Het mooie van dit spel is dat het altijd verrassend blijft. Met zoveel kaarten en verschillende opdrachten weet je nooit wat je kunt verwachten!

Of het nu gaat om een verjaardag, een vrijgezellenfeest, of gewoon een gezellige avond, dit drankspel past bij elke gelegenheid. Het brengt mensen samen, breekt het ijs en zorgt voor onvergetelijke momenten. ‘Zuipen tot we kruipen’ is niet alleen een spel, het is een ervaring die je deelt met je vrienden.

Belangrijk bij het spelen van elk drankspel, inclusief ‘Zuipen tot we kruipen’, is dat iedereen het veilig en verantwoord houdt. Zorg ervoor dat iedereen zijn grenzen kent en respecteer die van anderen. Zo blijft het spel leuk en geniet iedereen van een geweldige avond zonder zorgen. Vergeet niet om ook wat snacks en non-alcoholische drankjes te serveren om de avond compleet te maken! Check de actuele prijs hier op Bol.com

zuipen tot we kruipen drankspel
Beeld: Bol.com

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeau, wellicht is dan deze levensgrote ‘Berijdbare Alpaca’s’ of geniale arcade-kast iets voor je!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like