Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Deze levensgrote ‘Berijdbare Alpaca’s’ zijn nu te koop bij Bol.com!

Deze levensgrote 'Berijdbare Alpaca’s' zijn nu te koop bij Bol.com!
Beeld: bol.com

Alpaca’s zijn nu de meest populairste dieren over de hele wereld. Bijna iedereen wil er wel een hebben. Het was echter onmogelijk om de alpaca naar huis te brengen, noch tijd noch financiële middelen. En Bol.com maakt gebruikt hiervan om nu levensechte berijdbare Alcapa’s te verkopen!

Berijdbare Alpaca’s

Deze creaties zijn het werk van Hansa Creation, een minder bekende afdeling van Bol.com, gespecialiseerd in het maken van levensechte, levensgrote dierenmodellen. Hansa Creation staat bekend als marktleider op het gebied van realistische dierenreproducties. Hoewel deze alpaca’s nog steeds aanzienlijke ruimte in beslag nemen, elimineren ze de noodzaak voor voeding, constante aandacht en het opruimen van uitwerpselen. Ze vormen een perfecte oplossing voor iedereen die droomt van een eigen levensgroot huisdier zoals een alpaca.

Bekijk hier de laatste prijs en beschikbaarheid van het product op Bol.com!

Naast alpaca’s heeft Hansa Creation nog veel meer levensechte dierenreproducties in hun assortiment. Om een beter beeld te krijgen van wat ze allemaal bieden, is er een informatieve video beschikbaar die een overzicht geeft van de verschillende dieren die zij hebben gecreëerd. Deze video is een uitstekende bron voor iedereen die nieuwsgierig is naar de uitgebreide reeks van levensechte dieren van Hansa Creation.

Berijdbare Alpaca’s
Beeld: Bol.com

Product en prijs

Geïnteresseerden in het aanschaffen van een van deze unieke alpaca’s kunnen de actuele prijzen en beschikbaarheid direct op Bol.com controleren. Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar wat Hansa Creation nog meer te bieden heeft, is er een video beschikbaar met een overzicht van hun assortiment aan levensechte dieren. Dit assortiment biedt een breed scala aan opties, geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in realistische dierenmodellen, of het nu gaat om decoratie, educatie of simpelweg om het vervullen van de droom van het hebben van een exotisch huisdier.

De bruine alpaca is 100 cm hoog, de witte alpaca is 165 cm hoog, groot genoeg om te berijden dus. Je kunt ze ook mooi bijwerken en borstelen, dus je hebt er nog een taak bij. Wil je er een kopen? Check de actuele prijs en beschikbaarheid hier!

Benieuwd welke dieren Hansa Creation nog meer verkoopt? Bekijk de video hieronder:

Zoek je nog een leuk cadeau dan is wellicht de geniaal wafelijzer of opblaasjacuzzi iets voor je!

You May Also Like