Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Man die ‘zes jaar lang elke dag pizza heeft gegeten’ zegt dat hij gezond en gelukkig is

Man die 'zes jaar lang elke dag pizza heeft gegeten' zegt dat hij gezond en gelukkig is

Kun je je voorstellen dat je elke dag pizza eet, zes jaar lang, zonder onderbreking? Kenny Wildes uit Connecticut doet dit en zegt dat hij zich top voelt! Begonnen als een durf-je-wed, is deze pizzaliefde uitgegroeid tot een levensstijl. Lees verder en ontdek hoe deze man zijn passie voor pizza omzet in dagelijkse vreugde en toch gezond blijft.

De uitdaging die een levensstijl werd

Het begon allemaal met een simpele weddenschap: alleen pizza eten voor een week. Wat begon als een grap tussen collega’s, werd al snel een serieuze uitdaging voor Kenny. Na de week was er een maand, en nu, zes jaar later, is elke dag pizza eten zijn normaal geworden. Of het nu een hele pizza is of slechts één stukje, Kenny houdt zich sterk aan zijn routine. Zelfs onderweg, met zijn drukke baan die hem door heel Amerika voert, vindt hij altijd wel een plek om zijn dagelijkse dosis elke dag pizza te bemachtigen.

elke dag pizza
Beeld: Instagram ctpizzaman

Elke dag pizza eten

Ondanks wat je misschien denkt bij elke dag pizza, meldt Kenny dat hij slank en gezond is. Dankzij een snelle stofwisseling en een actieve levensstijl lijkt hij de gebruikelijke valkuilen van een dergelijk dieet te ontwijken. Velen hebben hun zorgen geuit, maar Kenny bewijst dat hij met zijn unieke eetgewoonte in vorm blijft. Met een Instagram-account gewijd aan zijn pizzareizen, deelt Kenny zijn ervaringen met elke dag pizza vanuit verschillende staten en zelfs tijdens een pizzaconventie in Las Vegas. Zijn favoriet? De dikke, krokante korst van een New Haven pizza, perfect gecharred uit een kolenoven.

Lang leve de Pizza

Kenny’s verhaal is een heerlijke herinnering dat soms de simpelste geneugten in het leven—zoals elke dag pizza eten—ons de grootste vreugde kunnen brengen. Zolang hij gepassioneerd blijft over zijn dagelijkse plakje, ziet het ernaar uit dat zijn avontuur nog lang niet over is. Dus, hoe zit het met jou? Ben jij klaar om je eigen dagelijkse traditie te starten die net zo vreugdevol is?

Elke dag pizza en toch een six pack

Check ook: