Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

‘Grootste mismatch ooit in LLDL’ brandt elkaar volledig af: ‘Je lijkt op een paprika’

Grootste mismatch ooit in LLDL
Beeld: Lang Leve de Liefde

In het populaire programma Lang Leve de Liefde (LLDL) proberen de makers twee mensen aan elkaar te matchen op basis van hun aangegeven voorkeur, waarna ze minimaal 24 uur in een luxe villa worden opgesloten, in de hoop dat er iets moois opbloeit. In het geval van Sanne en Clenana is diet niet helemaal gelukt. Sterker nog, misschien hebben we hier zelfs te maken met de ‘grootste mismatch ooit in LLDL’.

Ruzie

In Lang Leve de Liefde worden vaak ongemakkelijke situaties op romantisch gebied belicht. Toch slagen de makers er in bijna 7 procent van de gevallen in om een ​​passende match te vinden, wat opmerkelijk hoog is in vergelijking met concurrent First Dates, met slechts 0,6 procent kans op succes. Het is intrigerend om te zien hoe twee mensen zo snel verliefd op elkaar kunnen worden, maar voor velen is het leedvermaak in het programma de voornaamste reden om elke avond weer te kijken. Veel kijkers vragen zich af waar LLDL zijn deelnemers vandaan haalt, aangezien het regelmatig voorkomt dat twee deelnemers totaal niet bij elkaar passen en soms zelfs ruzie krijgen. Ook in de aflevering met Sanne En Clenana kibbelen de deelnemers er flink op los.

Grootste mismatch ooit in LLDL
Beeld: Lang Leve de Liefde

Grootste mismatch ooit in LLDL

De beelden die we nu gaan zien, onthullen mogelijk de grootste mismatch ooit in LLDL. Sanne en Clenana blijken absoluut geen match made in heaven te zijn. Sanne stoort zich enorm aan Clenana’s spijkerbroek met gaten, en wanneer ze een gesprek over hun verschillen probeert aan te gaan, reageert Clenana met gapen, wat Sanne als irritant ervaart. De twee komen tot een venijnige confrontatie, waarin ze elkaar de ergernissen duidelijk maken en tot de conclusie komen dat ze elkaar nooit meer willen zien of spreken.

Check de beelden van de ‘grootste mismatch ooit in LLDL’ hier:

Check ook: