Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muziek

Boer Harm krijgt concurrentie: Boerin Trien met ‘Trekkers Kieken’

Boerin Trien
Beeld: Youtube

Er lijkt momenteel geen maat te staan op het succes van Boer Harm. De boerenrapper uit ‘het Midden-Oosten van Nederland’ heeft deze zomer meer dan 150 boekingen op de kalender staan, en kan dus kei-hard gaan cashen. Je kon er dus op wachten dat anderen zouden gaan proberen mee te liften op het succes van Harm, en nu is de vrouwelijke versie hier: Boerin Trien.

Trekker Kieken

Boerin Trien gaat de concurrentie aan met Boer Harm, met het nummer ‘Trekkers Kieken’ en is exact wat je ervan verwacht. Trekkers, hooibalen, een platte tekst in een nog platter dialect én natuurlijk een onbekende artiest in een boerenpak en masker. De videoclip zit vol met verwijzingen naar ‘Brommers Kieken’ van Boer Harm, met de kenmerkende tong uit de mond en een catchy line “En mien hart gaat boom boom boom boom boom” (Die brommer die doethenghenghenghengheng).

Boerin Trien
Beeld: Youtube

‘Verzin wat anders’

Zoals te verwachten, wordt er op Youtube wisselend gereageerd op Boerin Trien. Zo schrijft iemand “Rijmt voor geen meter, klinkt bagger. Next”, en een ander: “Volkomen kansloos we hebben Boer Harm al verzin zelf wat anders.” Ene Sander kan er echter wel om lachen: “Briljant toch.. ik zou het een Chantal Janzen actie vinden.”

Check ‘Trekkers Kieken’ van Boerin Trien hier en oordeel zelf:

Check ook: