Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Cadeautip: je kunt nu een dekbed met je eigen hoofd bestellen

dekbedovertrek

Allemaal leuk en aardig om betekenisvolle cadeaus te geven tijdens de verjaardagen van je partner, beste vriend(in) of je ouders. Maar als er wat te geinen valt, dan zijn we daar ook altijd voor in! We geven je graag een tip van precies zo’n geinig cadeau! 

Cadeau

Een zorgvuldig uitgekozen kettinkje voor je vriendin, een dure parfum voor je vriend en handige bbq-tools voor je vader: het zijn leuke cadeaus, maar is het ook niet leuk als je een keer iets grappigs geeft wat de ander continu laat lachen als hij of zij het ziet? Wij vinden van wel! Om echt een memorabele indruk achter te laten, kun je misschien voor de volgende verjaardag(en) dít cadeau kiezen.
 

Dekbedovertrek

We hebben het over een dekbedovertrek waar jouw hoofd op staat! Niet één keer, maar ontelbaar vaak. Via Shelfies.com kun je een dekbedovertrek bestellen waar je een foto van jouw hoofd kunt uploaden. Je ziet direct hoe het eruit komt te zien en zodra je hebt besteld, kun je het fantastische cadeau tussen 2 en 6 dagen thuis verwachten!
 

Memorabel

Je moet er wel wat geld voor neerleggen, want het dekbedovertrek is maar liefst 113,10 euro (afhankelijk van de grootte), maar dan weet je tenminste wel dat de jarige je niet zo snel zal vergeten! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply