Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Tiger King seizoen 2 komt deze november uit!

tiger king

Aan het begin van de hele corona-ellende, hadden we één hoogtepunt: de documentaireserie Tiger King op Netflix. Er is haast niemand die de documentaire niet heeft gezien. Voor iedereen hebben we dan ook goed nieuws: er komt een seizoen 2 van Tiger King en nog heel snel ook!

Seizoen 1

In Tiger King konden we volgen Joe Exotic (Joseph Maldonado-Passage). Joe is een uitbater bij het Greater Wynnewood Exotic Animal Park. Daar fokt en kruist hij tijgers om op die manier vermaak te bieden aan toeristen. Niet iedereen vindt zijn werk even positief, net zoals Joe’s aartsrivaal Carole Baskin. Carol Baskin is de oprichter van dierenrechtenorganisatie Big Cat Rescue. Ze hebben eigenlijk wel wat overeenkomsten, bijvoorbeeld het feit dat Carole Baskin ook katachtigen houdt in kooien. Dat doet ze onder het mom van ‘het redden van de soort’. Allemaal een beetje dubieus natuurlijk.

Release

Daar blijft het niet bij, want er doen allerlei moordcomplotten de rondte. Is Carole Baskin een moordenaar? Heeft Joe Exotic lijken verborgen? Hopelijk gaan we daar nu echt achterkomen, want er komt een seizoen 2 aan! En nog eerder ook: 17 november al! Dat is nog ongeveer 3 weken. Dat wordt genieton, mensen! 

[video:https://youtu.be/vkgSGrdL4SE]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply