Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Beatrix ‘not amused’ met scheldende gravin Eloise in Jachtseizoen’

eloise jachtseizoen beatrix

Gravin Eloise van Oranje kun je al vaker voorbij hebben zien komen, op Instagram bijvoorbeeld, maar het koningshuis heeft nu ook intrede gemaakt het in het programma Jachtseizoen van de YouTubers StukTV. Daar kwam ze vaak scheldend aan het woord en daar is Beatrix niet echt over te spreken.

eloise jachtseizoen beatrix

Jachtseizoen

In het programma Jachtseizoen moeten bekende Nederlanders uit de handen blijven van Giel, Thomas en Stefan van StukTV. De kandidaten trekken de wijde wereld in en zijn afhankelijk van normale Nederlanders om zo ver mogelijk van StukTV vandaan te blijven. Eloise van Oranje deed de afgelopen aflevering mee en werd zelfs even geholpen door haar moeder Leontien. 

Schelden

Eloise is in het programma vaak scheldend te zien. Zelf zegt ze hierover dat Beatrix niet op social media zit en daar dus niks van merkt. Guido den Aantrekker in het programma Shownieuws denkt daar iets anders over: ‘Eloise zegt wel dat haar grootmoeder niets weet van social media, maar reken maar dat als ze dit hoort, ze not amused is. Die zit er bovenop dat je als Oranje altijd naar buiten toe je zeer waardig gedraagt. Als je tot de koninklijke familie behoort, en dat doet zij, dan heb je je gewoon wel een beetje te gedragen.’ Oei! 

Bekijk de aflevering van Eloise in Jachtseizoen hieronder.

[video:https://youtu.be/Bm9reMKdsNw]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like