Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Gaat André Hazes alsnog voor herkansing? “Hij wil het officieel weer gaan proberen met Moon”

andre hazes terug bij monique

André Hazes liet de Nederlandse roddelpers afgelopen jaar hoogstpersoonlijk overuren draaien, door letterlijk van de ene dame naar de andere te springen, maar hij blijft ons verbazen. Volgens Yvonne Coldeweijer wil de zanger het tien maanden na zijn laatste breuk nu ‘officieel’ weer proberen met de moeder van zijn kind.

Knipperlicht relatie

André Hazes jr. zette tien maanden geleden zijn knipperlicht geliefde Monique Westenberg voor de laatste keer aan de kant, voor een relatie met Sarah van Soelen, maar die werd uiteindelijk weer ingeruild voor Anne Rose Zonneveld. Sindie hebben een tijdje geen Hazes-nieuws ontvangen van Yvonne Coldeweijer, maar zij bracht op de dag de Voice-rel tot een apotheose komt, wat nieuws. Zij grapte namelijk op haar Instagram-kanaal: “Naar verwachting zal vanmiddag de pleuris uitbreken. Daarom tussendoor even wat luchtig Hazesnieuws. Je zou hem bijna gaan missen”. Anne Rose en André hadden namelijk plannen om samen te gaan wonen in Vinkeveen, maar nu ze uit elkaar zijn heeft André geen zin meer om te verhuizen. “De verhuizing van André naar zijn nieuwe huis in Vinkeveen gaat niet door. Hij stelt het uit tot na zijn reis naar Amerika.”

Weer proberen met Moon

“Hij vertelde yegen Anne Rose dat hij het rustig aan wil doen. Dus zij denkt dat het nog steeds een soort van ‘aan’ is. Tegen anderen zegt hij dat het over is. Zijn auto is zondag nog wel bij Anne Rose voor de deur gespot. Verder is hij de hele week bij Moon. Wel een eerlijke gozer, die André.” Maar volgens Yvonne is het nu officieel dat André een herkansing wil met Monique. “Hij wil het officieel weer gaan proberen met Moon. “Dat pikt zij nooit!”, zou je denken. Jawel hoor. Zij ook met hem.” De pers heeft helaas nog geen informatie daarover gekregen. “Ze houden het nog zoveel mogelijk geheim, dus hun omgeving mag dit nog niet weten. Gelukkig ben ik er ook nog. Graag gedaan.”

andre hazes terug bij monique

andre hazes terug bij monique

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply