Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Zo kun je je Whatsapp-berichten op simpele wijze versleutelen

Whatsapp berichten versleuten

Vraag je je wel eens af of er iemand van Whatsapp, of misschien wel de regering, meeleest? Er is echter een manier waarop je je berichten in Whatsapp kunt versleutelen, op zo’n manier dat alleen de zender en de ontvanger het berichtje kunnen lezen!

Whatsapp berichten versleuten

End-to-end versleutelen

End-to-end versleuteling zorgt ervoor dat wanneer je Whatsapp-berichten verstuurt het blijft tussen jou en de ander persoon waarvoor je berichten stuurt. Met andere woorden, De end-to-end versleuteling zorgt ervoor dat alleen jij en de persoon met wie je communiceert, kunnen lezen of beluisteren wat er is verzonden en niemand anders, zelfs WhatsApp niet. De backs-ups zorgen ervoor dat berichten en mediabestanden kunnen worden opgeslagen, hierdoor kun je altijd weer bij je chatgeschiedenis. Het geweldige van alles is dat je nu ook end-to-end-encryptie aan de back-up kunt toevoegen. Maar hoe doe je dat precies?

6 stappen

Het zeker veiliger om jouw opgeslagen berichten te versleutelen en wij helpen je daarmee. Check hieronder de 6 simpele stappen die je moet volgen.

1.  We hebben het over Whatsapp, dus stap 1 is natuurlijk; Open WhatsApp op je smartphone

2. Zoek instellingen op en klik daarop

3. Ga naar ‘Chats’ en vervolgens

4. Ga naar ‘End-to-end versleutelde back-up’

5. Tap op ‘Inschakelen’

6. Doorloop op gezond verstand de vervolgstappen, zoals het aanmaken van een wachtwoord

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like