Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

‘Spaanse zorgen na ‘feestfoto’ prinses Alexia’

alexia

Prinses Alexia van Oranje-Nassau komt steeds vaker in het nieuws, al helemaal sinds ze deze zomer naar Wales is vertrokken om daar haar middelbare school-diploma te halen. Ook de Spaanse prinses Leonor zit op dezelfde school als Alexia en het Spaanse volk is daar alles behalve blij mee. Is Alexia een slechte invloed voor Leonor? In Spanje zijn ze er niet gerust op, zo medlt onder meer website Parra.
 

Traditioneel

In Nederland is het koningshuis niet heel traditioneel, in ieder geval: minder dan het koningshuis in Spanje. We zien onze prinsessen geregeld in normale alledaagse kleding en er gaan soms foto’s en TikTok-video’s rond waarin ze in privésferen te zien zijn. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar voor het Spaanse volk is dat iets nieuws.

Feest

Onlangs ging er bijvoorbeeld nog een foto rond waarin prinses Alexia te zien is met een aantal schoolgenoten op een feestje. Daar droegen ze allemaal partykleding die sommige mensen ‘bloot’ zouden noemen. Niks mis mee om feestend van het leven te genieten! Wie heeft dat nou nooit gedaan? Het Spaanse volk blijkbaar, want zij zijn niet over onze Alexia te spreken. 

Imago

De Spaanse media denken namelijk dat prinses Leonor naar Wales is gestuurd, omdat zij een vriendje had waar haar ouders het niet mee eens waren. Portugese media melden dan de Spaanse koningin, Letizia, prinses Alexia ‘verwend’ vindt. Prinses Alexia is volgens haar een een groot gevaar, omdat Leonor een onschuldig imago heeft. Het is dan ook niet de bedoeling dat Alexia dat imago voor haar verpest. Boehoe, wij zeggen: Alexia, lekker doen waar je zin in hebt! 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply