Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Mensen woedend na ‘grote aankondiging’ Yvonne Coldeweijer: “Misbaksel!”

Kledingwinkel Yvonne Coldeweijer
Beeld: Instagram LifeOfYvonne

‘Juicekoningin’ Yvonne Coldeweijer kondigde vorige week aan een grote aankondiging te gaan doen. De hele week werd er afgeteld naar 25 april, waarop het nieuws bekend gemaakt zou worden. donderdag was het dan zo ver: Yvonne gaat STOPPEN met haar juicekanaal ‘Life of Yvonne’. In plaats daarvan opent ze een nieuw platform, waar haar volgers achter een betaalmuur toegang krijgen tot haar ‘exclusieve juice’.

‘AlleenFans’ voor juice

In een video, die Yvonne Coldeweijer donderdagavond op haar Instagrampagina LifeOfYvonne deelde, vertelt ze dat ze na drie jaar lang gratis te hebben gejuiced, het nu tijd vind voor wat nieuws. Ze wil nu voor ‘een kleine club’ exclusief gaan juicen. Deze exclusieve leden moeten daar dan wel € 8,95 per maand voor over hebben, waarbij de juice naar eigen zeggen ‘leiper dan ooit’ wordt. Een soort ‘AlleenFans’ voor juice dus.

Walgelijk figuur

Online wordt dan ook niet bepaald enthousiast gereageerd op de ‘grote aankondiging’ van Yvonne. Zo valt er onder de social media-posts van diverse sites die het nieuws publiceren te onder meer te lezen: “Walgelijk figuur. Wie haar gore roddels volgt is al niet goed bij zijn/haar hoofd, wie daar ook nog voor gaat betalen is rijp voor opname in een gesloten inrichting… 😜“, en “Mensen hadden haar nooit moeten volgen. Misbaksel.”

Check de ‘grote aankondiging’ van Yvonne Coldeweijer hier:

yvonne coldeweijer
Beeld: Instagram LifeOfYvonne
yvonne coldeweijer
Beeld: Instagram LifeOfYvonne

Check ook:

You May Also Like