Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Juicequeen Yvonne Coldeweijer’s adembenemende peperdure nieuwe villa

Prijs koopwoning gedaald
Beeld: Funda

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft recentelijk de schijnwerpers op haar gericht, niet alleen vanwege haar succesvolle carrière, maar ook vanwege haar betoverende nieuwe aankoop: een prachtig herenhuis. Laten we een blik werpen op het adembenemende herenhuis dat Juice koningin Yvon Coldeweijer heeft verworven.

Yvonne Coldeweijer

Een Nieuw Begin voor sw Juicekoningin

Yvonne Coldeweijer, ook bekend als Juicekoningin, heeft onlangs de sleutels ontvangen van haar nieuwe woning in Muiden. Samen met haar gezin, want Yvon verwacht binnenkort een kindje, gaat ze hier hun toekomst opbouwen. Het huis, dat ze voor €1.180.000 heeft gekocht (iets onder de oorspronkelijke vraagprijs van €1,2 miljoen), biedt niet alleen een prachtige omgeving voor haar groeiende gezin, maar ook veel luxe en comfort.

Een Oase van Ruimte en Elegante Luxe

Dit vrijstaande herenhuis heeft een royale woonoppervlakte van 172 vierkante meter, verspreid over drie verdiepingen. Het beschikt over zes kamers, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers. De woonkeuken is een waar juweeltje van luxe, uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur. Yvon en haar partner Max zullen binnenkort kunnen genieten van een prachtige tuin, ontworpen door een architect, compleet met een charmant vlonderterras.

Yvonne Coldeweijer

Parkeren is nooit een probleem, aangezien de woning twee privéparkeerplaatsen heeft. Duurzaamheid is ook een kenmerk van dit huis, met zonnepanelen die bijdragen aan een milieuvriendelijke levensstijl. En voor hun toekomstige kindje is er een extra bonus: de woning is vlakbij een speeltuin gelegen, wat voor vele uren speelplezier zal zorgen. Het herenhuis staat op naam van Yvon zelf, waarbij haar partner geen mede-eigenaar is. Een nieuw begin in stijl voor deze aanstaande familie.

Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer
Yvonne Coldeweijer

Check ook: RODDELQUEEN LIFEOFYVONNE WIL ZELF MET RUST GELATEN WORDEN

Bron & beeld: bekendeburen

You May Also Like