Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Roddelqueen LifeOfYvonne wil zelf met rust gelaten worden

Yvonne Coldeweijer
Beeld: YouTube

De koningin van alle roddels die zich in Nederland en België schuilhouden worden keihard exposed door LifeOfYvonne a.k.a. Yvonne Coldeweijer. Maar nu ze zelf onder vuur ligt, wil ze het liefst met rust gelaten worden.

Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer – op Instagram bekend als LifeOfYvonne – heeft het grootste Nederlandstalige juicekanaal op Instagram en YouTube. Hierin maakt ze dagelijks sappige roddels over bekende Nederlanders en Vlamingen bekend. Toch beperkt ze zich niet tot roddels, maar inmiddels bemoeit ze zich ook met heftige nieuwstaferelen. Afgelopen week is het je vast niet ontgaan dat er een gijzeling heeft plaatsgevonden in een Apple store in Amsterdam. Yvonne was hier ook van op de hoogte en deed een aantal niet zo slimme dingen…

“Laat me met rust!”

Yvonne deelde namelijk met al haar volgers dat er mensen zich zouden schuilhouden op dezelfde verdieping waar de gijzelaar was. Niet heel slim als de gijzelaar zelf ook op social media kan kijken en de mensen in kwestie kon vinden. Je begrijpt: Yvonne kreeg heel wat haat en kritiek over zich heen. Ook columniste Debby Gerritsen wijdde er een column over. Daar is Yvonne heel duidelijk over: “Laat me met rust! Het is maar juice.” Ze zou niet een fenomeen willen worden en zich willen focussen op het verspreiden van sappige roddels. Allemaal leuk en aardig Yvonne, maar niet als er mensenlevens op het spel staan!

Bekijk hieronder haar laatste video hierover:

Bron: Cosmopolitan
Beeld: YouTube LifeOfYvonne

You May Also Like