Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Jaloerse partners opgelet: zo kun je checken of je vriend(in) vreemdgaat

camera

Soms heb je een onderbuikgevoel als je in een relatie zit. Er zit iets niet goed, maar wat het precies is? Dat weet je niet zo 1, 2, 3. Of je weet het wel, omdat hij of zij in het verleden je vertrouwen heeft geschaadt. Anyway: bewijs vinden om te zien dat het inderdaad niet zo snor tussen jou en je partner zit, is altijd mooi meegenomen. Dat kan nu met deze gadget!

Van twee walletjes eten

Op de man af vragen of je partner vreemdgaat, is eigenlijk af te raden. Grote kans dat hij of zij in de verdediging schiet en recht in je gezicht liegt. Berichtjes op WhatsApp, Instagram of Facebook kunnen ook verwijderd worden, dus dat is ook geen waterdicht optie om te zien of je partner van twee walletjes eet. 

Usb-stick + camera

Tegenwoordig gaat de technologie zó snel dat er allerlei foefjes zijn om dit soort zaken te onderzoeken. Technologieën die subtieler zijn dat je camera of telefoon neerzetten. Er zij namelijk usb-sticks die kunnen filmen! Meest ideale gadget die je moet aanschaffen in tijden van nood. No way dat je vriend of vriendin kan ontkennen als jij met beelden aan komt zetten! Check deze video maar om te zien hoe dat er uitziet!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like