Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Op Hardstyle hakkende Australische dame gaat keihard viral op TikTok

hakkende tiktoker

Er gaat niks boven een potje ongegeneerd stampen op z’n tijd. De video’s van de op Hardstyle hakkende Australische dame gaan dan ook flink viral op TikTok. 401.6K op een Hardstyle video binnenhalen is zeker wel indrukwekkend! Maar daar blijft het niet bij… Haha, nu ben je nieuwsgierig he? Scrol dan maar even naar beneden.

Edlyn Maree

De 21-jarige Australische Edlyn is echt een plaatje zeg! Zeker wel genot voor de ogen, en blijkbaar vinden wij dat niet alleen… Want wauw, wat doet Edlyn het goed op TikTok met 162.3K volgers en 2.5M likes. Maar we vinden wel dat haar fanbase van 7.033 op Instagram omhoog mag hoor, helpen jullie een handje?

hakkende tiktoker

Viraal op TikTok

Dat Edlyn van dansen houdt, is geen geheim. Als je op haar TikTok account kijkt zie je dan ook vaker video’s voorbijkomen waar ze danst! Maar man, wat kan ze goed hakken op Hardstyle zeg en de cijfers liegen er zeker niet om! 401.6K, 387.4K, 96.9K en 48.1K zijn de cijfers die haar video’s behalen. Nou, neem zelf maar even een kijkje:

@edlynmaree Intense sign language🔥#muzzing #muzz#hardstyle#epik2021#hsu#fyp ♬ original sound – Edlyn Maree
@edlynmaree EPIK sync [email protected]_ ❤️‍🔥#muzzing #muzz#hardstyle#hsu#epik#hakk #hakken#gabber#rave#festival#fyp ♬ TOO COLD – Sickmode & Rooler
@edlynmaree Note to self: Don’t muzz with padding😂#muzzing#fyp#hardstyle #2022#muzz#happynewyear ♬ Switch (Radio Version) – Darren Styles
@edlynmaree Draft epik muzz❤️‍🔥#fyp#hsu#muzz #muzzing#hardstyle ♬ Paradise – Toneshifterz & Firelite

Bron: Daily Buzz
Beeld: Instagram & TikTok Edlyn Maree

You May Also Like