Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Nicol Kremers onder vuur om haar gewicht: “Kan zo in de wei gaan staan!”

Nicol Kremers onder vuur om haar gewicht: "Kan zo in de wei gaan staan!''
Beeld: Instagram Nicol Kremers

Oh, de ongebreidelde vreugde van internet commentaren—vooral als het gaat om het gewicht van vrouwen. Nicol Kremers, bekend om haar carrière op een zeker niet nader te benoemen platform, heeft onlangs wat extra kilo’s verwelkomd. Haar nieuwste Instagram-posts laten niets aan de verbeelding over, en oh boy, het internet heeft daar iets op te zeggen. Laten we eens duiken in de charmante wereld van online gewichtscritici en fans!

De Onthulling op Instagram

Nicol heeft onlangs foto’s gedeeld waar haar nieuwe, vollere zelf te zien is. Het lijkt erop dat na haar break-up met Peter Gillis, die naar verluidt meer in haar uiterlijk kneep dan in een stressbal, Nicol besloten heeft dat een beetje comfortfood geen kwaad kan. En waarom ook niet? Eten is heerlijk, en wie zijn wij om dat te betwisten?

Nicol Kremers onder vuur om haar gewicht
Beeld: Youtube Telegraaf/Andries Jelle de Jong

De Jury van het Internet Treedt Aan

Zoals te verwachten was, stroomden de commentaren binnen alsof het gratis snacks regende. “Kan zo in de wei gaan staan”, meldt een enthousiaste volger, die blijkbaar Nicol’s nieuwe look ziet als inspiratie voor landschapsarchitectuur. Een ander, bezorgd over de aerodynamica van Nicol’s benen, adviseert: “Mag wel wat aan je benen doen ziet er uit.” Ah, internet, altijd zo bezorgd om de praktische zaken des levens.

De Pijn van het Pondje Meer

Het lijkt erop dat sommigen persoonlijk beledigd zijn door Nicol’s gewichtstoename. “Ze is dik geworden”, constateert een amateur-diëtist. “Wordt met de dag vetter”, voegt een tijdreiziger toe, die Nicol’s gewicht kennelijk sneller ziet groeien dan de nationale schuld.

Maar wacht, Er Is Meer (Liefde)!

Gelukkig is niet iedereen uit op vet-shaming. Sommige volgers juichen Nicol’s nieuwe rondingen toe. “Zie je er weer lekker uit schat”, klinkt het vanuit een hoek van Instagram, gevolgd door “Dat ziet er goed uit mooie vrouw”. En laten we niet de positieve vibes vergeten: “Ziet wel beter uit nu je weer wat voller bent” en “Knappe vrouw”. Blijkbaar is er een consensus dat Nicol, ongeacht haar maat, nog steeds harten weet te veroveren.

De Echte Boodschap

Te midden van dit alles blijft Nicol onverstoord. Het feit dat mensen nog steeds haar foto’s bekijken, commentaar leveren (goed of slecht), en volgen, spreekt boekdelen over haar blijvende aantrekkingskracht. Nicol vertegenwoordigt de vrouw die zich niets aantrekt van de normen, maar gewoon haar eigen, geweldige zelf is—extra kilo’s en al.

De Kunst van het Gewicht Dragen

Laten we eerlijk zijn: Nicol Kremers is meer dan een aantal op een weegschaal. Ze is een voorbeeld van zelfvertrouwen, een strijder tegen lichaamsschaamte, en een inspiratie voor iedereen die ooit heeft gevoeld dat een maatje meer betekent minder zijn. Nicol, met elke nieuwe post lach je in het gezicht van de haters, en dat, mijn vrienden, is werkelijk gewichtloos.

Check ook: ‘Enorme voorgevel’-foto’s Nicol Kremers zorgen voor wonderdokter-geruchten