Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Joost Klein woedend op bookmakers: ‘Ze willen niet dat ik win!’

Woedende BN'er haalt uit naar Joost Klein: 'Je bent respectloos!'
Beeld: YouTube Eurovision Song Contest

Joost Klein woedend op bookmakers! Na een verrassende daling in de wedkantoor rankings, heeft de Eurovisie Songfestival deelnemer besloten om terug te vechten op een manier die niemand zag aankomen. Met een splinternieuwe disstrack uit protest, zet Joost de aanval in. Is dit zijn manier om de bookmakers een poepie te laten ruiken?

Van topfavoriet tot underdog

Een paar dagen geleden was Joost nog een topfavoriet bij de bookmakers, comfortabel op de derde plek en op weg naar meer. Echter, na de eerste repetities, inclusief een optreden met een blauwe vogel, keerde het tij. Joost Klein woedend op bookmakers, ziet nu hoe zijn kansen kelderen tot slechts vijf procent.

Joost Klein woedend op bookmakers

Het lijkt erop dat Joost zich niet zomaar gewonnen geeft. Met krachtige posts op Instagram en provocerende posters roept hij zijn fans op om niet te zwichten voor de bookies. Een van de posters draagt de uitdagende boodschap: “De bookmakers zetten je op het verkeerde spoor. Dit is serieus, geen grap.”

Joost Klein woedend op bookmakers: 'Ze willen niet dat ik win!'
Beeld: Instagram Joost Klein

Muzikale tegenaanval

In wat misschien wel de meest onverwachte wending van het Songfestival-seizoen is, heeft Joost samen met zijn scènepartner, de vogel Appie Mussa, een muzikale tegenaanval gelanceerd. Ondanks zijn zelfbenoemde “barslechte Engels”, neemt Joost Klein woedend op bookmakers geen blad voor de mond met teksten als: “Wedkantoren, verdomde wedkantoren. Ze labelen me als een grap, maar ik lach als laatste.”

Een Eurovisie revolutie?

Met zijn acties stelt Joost niet alleen de invloed van wedkantoren ter discussie, maar geeft hij ook een nieuwe draai aan hoe artiesten kunnen reageren op tegenslagen. Joost Klein woedend op bookmakers laat zien dat zelfs in de glitter en glamour van het Eurovisie Songfestival, er ruimte is voor echte emoties en onverwachte reacties.

Wat denk jij, zal de disstrack van Joost de bookmakers en hun voorspellingen beïnvloeden?

Check ook: