Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

€ 80.000 om te emigreren? Deze landen betalen je dik om er te komen wonen!

betaald worden om te verhuizen
Beeld: Pexels Te lensFix

Heb je ooit gedroomd van emigreren, maar zat je krap bij kas? Wat als ik je vertel dat sommige landen je letterlijk betalen om naar hen te verhuizen? Betaald worden om te verhuizen? Ja, je hoort het goed, van Chili tot Zwitserland, het is tijd om je koffers te pakken!

Betaald worden om te verhuizen? Ontvang 80.000 euro!

In de wereld van torenhoge huizenprijzen en eindeloze regen in Nederland, biedt Chili een zonnige uitweg met een wel heel aantrekkelijk startkapitaal. Onder bepaalde voorwaarden kun je tot €80.000 ontvangen als je daar een start-up lanceert. Het initiatief, genaamd Start-Up Chile, ondersteunt ambitieuze ondernemers die hun zakelijke dromen willen verwezenlijken in het levendige Zuid-Amerika.

betaald worden om te verhuizen
Beeld: Wikimedia

Betaald worden om te verhuizen

Niet alleen Chili heeft de gouden ticket. Ook andere landen rollen de rode loper uit voor nieuwe inwoners:

Europese verleidingen en Canadese kansen

Zwitserland biedt een aanlokkelijk bedrag van € 26.000 als je besluit te investeren en langer dan een decennium te blijven in het pittoreske Albinen. Kinderen? Geen probleem, voor elk kind gooien ze er nog eens € 10.000 bovenop.

Zwitserland op zoek naar 85.000 werknemers die topsalaris gaan verdienen
Beeld: Youtube The Traveler

Canada

Aan de andere kant van de oceaan biedt de Canadese provincie Saskatchewan afgestudeerden tot € 14.000 om daar hun toekomst op te bouwen, uitbetaald in termijnen over zeven jaar. Het lijkt erop dat emigreren niet alleen een avontuur is, maar ook een slimme financiële zet kan zijn.

betaald worden om te verhuizen
Beeld: Pexels Andre Furtado

Dus, waar wacht je nog op?

Ben je jonger dan 45 en klaar voor een nieuwe uitdaging? Of misschien net afgestudeerd en op zoek naar een frisse start? Deze landen bieden niet alleen een nieuwe omgeving, maar ook een financiële stimulans die de overstap net wat makkelijker maakt.

Emigreren met een gouden randje

Laten we eerlijk zijn, wie had gedacht betaald worden om te verhuizen ooit een optie zou zijn? Van de zonnige straten van Santiago tot het rustige Alpen, de mogelijkheden zijn zowel lucratief als avontuurlijk. Vergeet de stress van de huizenmarkt in Nederland; een nieuw begin wacht op je, compleet met een welkomstbonus! Waar zou jij naartoe willen verhuizen als je de keuze had?

Check ook: