Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met deze nap desk kun je ook op kantoor stiekem je dutjes blijven doen

nap desk

Van al het nieuws omtrent de pandemie dag in, dag uit worden we tegenwoordig wat moe: het is allemaal geen goed nieuws en er is weinig perspectief in de toekomst. Gelukkig kun je dankzij het thuiswerken makkelijk een dutje tussendoor doen, zonder dat je baas het in de gaten heeft. Vroeg of laat zullen veel van ons echter weer moeten terugkeren naar kantoor, maar daar kan de ‘nap desk’ uitkomst bieden.

Nap Desk

Het Griekse bedrijf Studio NL heeft een nap desk ontwikkeld en het valt het best te vergelijken met een stapelbed. Het enige verschil is eigenlijk dat de bovenste helft van het stapelbed is vervangen door een bureaublad. Zo kun je dus tijdens het thuiswerken toch stiekem een powernap doen. Dat willen we natuurlijk allemaal. Heb je behoefte aan wat meer privacy? De ontwerpers hebben zelfs gedaan aan muren die je op kunt zetten rondom je nap desk, zodat je je echt helemaal van je werkplek kunt afsluiten! Wij zien geen redenen om het niét te doen…

Check de geniale nap desk hier:

Siësta’s

“Het belangrijkste van het concept was om commentaar te geven op het feit dat onze levens vaak‘ krimpen ’om in de kleine ruimte van ons kantoor te passen,” verklaart Athanasia Leivaditou, ontwerper van het bureau. “Uiteindelijk realiseerde ik me dat elke beschaving een heel andere perceptie van dingen kan hebben, afhankelijk van de sociale context. Dit bureau kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een siësta of om een paar uur ’s nachts te slapen op die dagen dat iemand moeite heeft om deadlines te halen.”

Voor alsnog is de nap desk nog een prototype, maar wij hopen alvast dat deze in productie gaat voordat de coronacrisis helemaal achter de rug is, zodat we onze middagdutjes gewoon kunnen blijven doen.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like