Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Kwaliteit Temu-jasje blijkt toch wat te wensen over te laten

Kwaliteit Temu-jasje blijkt toch wat te wensen over te laten
Beeld: dailybuzz.nl

Op Temu vind je vrij goede spullen, tenminste, dat is wat ze ons willen doen geloven. Maar als het gaat om een zekere Temu-jasje dat onlangs opdook in een online video, lijkt de realiteit toch iets minder rooskleurig te zijn. Liefhebbers van mode en online koopjes werden getrakteerd op een show die ze niet snel zullen vergeten – en niet om de redenen die je zou verwachten.

Jasje besteld op Temu

De hoofdrolspeelster in onze kleine modetragedie is een vrouw die vol verwachting haar nieuwste aanwinst uitpakt: een jasje dat ze op Temu heeft besteld. Zoals elke optimistische shopper, hoopte ze waarschijnlijk op een stijlvol en goed passend kledingstuk dat haar garderobe zou verrijken. Helaas werd deze hoop snel de kop ingedrukt toen het op de praktische bruikbaarheid aankwam.

Temu-jasje
Beeld: dailybuzz.nl

Een komisch, ietwat onthullend tafereel

Terwijl de dame in kwestie het jasje aantrekt, volgt er een komisch, zij het ietwat onthullend tafereel. De rits, die als een schildwacht de integriteit van het jasje moet bewaken, blijkt niet opgewassen tegen de taak. Elke keer als de vrouw het jasje probeert te sluiten, geeft de rits zich over aan de druk van haar, laten we zeggen, royaal bedeelde voorgevel. De rits opent keer op keer, alsof het ding een eigen wil heeft en schreeuwt: “Vrijheid!”

Een beetje extra show

Natuurlijk, niemand klaagt over een beetje extra show, maar als je een jasje koopt, verwacht je toch dat het zijn primaire functie vervult – je beschermen tegen de elementen en je outfit compleet maken, niet dat het fungeert als een soort burlesque kostuum dat bij het minste of geringste opgeeft. Dit roept serieuze vragen op over de kwaliteitscontrole van Temu. Als een rits het al begeeft onder de druk van menselijke rondingen, wat gebeurt er dan als je daadwerkelijk moet bewegen in dit jasje? Het lijkt erop dat de ontwerpers van Temu misschien een cursus “Ritsmanagement 101” moeten overwegen.

Prijzen op Temu laag en assortiment breed

In conclusie, terwijl de prijzen op Temu verleidelijk laag zijn en het assortiment breed lijkt, is het misschien verstandig om te onthouden dat je soms echt krijgt waarvoor je betaalt. Een goedkoop jasje dat fungeert als een ongewilde striptease-act is misschien leuk voor een verrassingsfeestje, maar minder geschikt voor de serieuze modeliefhebber. Wat ons betreft, kan de kwaliteit van dit Temu-jasje écht wel wat te wensen overlaten.

Check ook: Man loopt helemaal leeg over ‘grootste miskoop ooit’ van Leen Bakker