Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast in LLDL ritst even zijn broek open: ‘Mijn bijnaam is Pinokkio!’

De Onvergetelijke 'Pinokkio' Bijnaam van een LLDL-Deelnemer!
Beeld: Facebook LLDL

Heb je je ooit afgevraagd wat er gebeurt als kinderboeken en reality-tv een wilde nacht beleven? Nou, zoek niet verder dan het avontuur van Evert, onze held uit “Lang Leve de Liefde”, die Nederland op zijn kop zette met zijn bijnaam ‘Pinokkio’. En nee, we hebben het hier niet over een neus die groeit bij elke leugen …

Een Klein Beetje Achtergrond

Iedereen kent Pinokkio, de houten pop met de magisch groeiende neus, toch? Maar wat als we je vertellen dat in de wereld van vandaag, Pinokkio’s erfenis iets… anders is? Jawel, er zijn mannen die ervoor kiezen hun liefde voor deze legende te vereeuwigen met een tattoo op een plek die je niet direct zou verwachten.

De Onvergetelijke 'Pinokkio' Bijnaam van een LLDL-Deelnemer!
Beeld: Facebook LLDL

Everts Grote Ontboezeming

Stap het podium op: Evert. In “Lang Leve de Liefde”, een plek waar liefde en ongemakkelijke vragen hand in hand gaan, krijgt Evert de kans om zijn unieke stempel op de wereld te drukken. En hoe! Denise, zijn date, kon haar oren niet geloven toen ze de oorsprong van zijn bijnaam ontdekte. Ja, je raadt het al, Evert is de trotse drager van een Pinokkio tattoo, maar niet op zijn neus.

Waarom Pinokkio, Evert?

Je vraagt je misschien af: “Waarom in hemelsnaam?” Wel, net als de houten pop zelf, hebben sommige verhalen de neiging te groeien en een eigen leven te leiden. Evert, met een gevoel voor humor die net zo kleurrijk is als zijn tattoo, besloot dat dit de perfecte manier was om zichzelf te uiten. En hoewel het voor wat ongemakkelijke eerste indrukken zorgt, zorgt het ook voor onvergetelijke verhalen.

Reacties en Gevolgen

Denk je dat zo’n tattoo zonder gevolgen blijft? Denk nog eens na! Van dates die niet weten of ze moeten lachen of wegrennen tot een onverwachte roem in reality-tv, Evert’s keuze heeft hem op een pad van onvergetelijke avonturen gezet. Maar één ding is zeker, niemand vergeet snel Evert’s bijnaam.

Check ook:

You May Also Like