Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Pijnlijkste afwijzing ooit in LLDL zorgt voor reactie-record: ‘WAT een eikel!’

Pijnlijkste afwijzing ooit in LLDL zorgt voor reactie-record: 'WAT een eikel!'
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Wanneer je je opgeeft voor SBS6-datingshow Lang Leve de Liefde, kortweg LLDL, hoop je natuurlijk aan de liefde van je leven gekoppeld te worden. Daarbij kan het natuurlijk gebeuren dat degene aan wie je gekoppeld wordt toch niet helemaal is wat je ervan gehoopt had. Dit kun je natuurlijk op een voorzichtige manier duidelijk maken. De deelnemer in de nieuwste aflevering heeft die memo niet gekregen, en zorgt voor misschien wel de pijnlijkste afwijzing ooit in LLDL.

Gehoopt op fotomodel

In een fragment, dat te vinden is op de Facebookpagina van Lang Leve de Liefde, is te zien hoe het koppel samen op de bank zit, waarbij de dame probeert te vissen naar wat de man van haar vind. Zijn antwoord begint nog enigszins tactisch door te zeggen dat haar innerlijk voor 95% bij hem in de smaak valt. Vervolgens bulldozert hij er echter overheen door aan te geven dat hij haar uiterlijk toch “iets minder” vindt. Hij had namelijk gehoopt op een fotomodel, voegt hij er nog aan toe.

Pijnlijkste afwijzing ooit in LLDL zorgt voor reactie-record: 'WAT een eikel!'
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Vette chippendale

Het fragment zorgt voor een record van meer dan 8.600 reacties van kijkers die massaal los gaan op de botte reactie van de man. Zo schrijft ene Riet: “Laat hij even in de spiegel kijken! Wat een eikel! Prachtige vrouw!”, en Truus: “Die had OOK een ” Chantal Jansen” verwacht.” Esmeralda zegt: “Zegt de vette chippendale 🤣” en Amanda: “Lekker subtiel weer. Ik hoop dat ze het balletje nog terug kaatst..”

Check de ‘pijnlijkste afwijzing ooit’ in LLDL hier:

Check ook:

You May Also Like