Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Kijkers woedend op ‘verwende’ LLDL-deelnemer die eten afze*kt: ‘Rennen meid!’

Kijkers woedend op 'verwende' LLDL-deelnemer die eten afze*kt: 'Rennen meid!'
Beeld: Facebook Lang Leve de Liefde

Wanneer je je opgeeft voor SBS6-datingshow Lang Leve de Liefde, kortweg LLDL, hoop je natuurlijk aan de liefde van je leven gekoppeld te worden. Daarbij probeer je uiteraard je beste beentje voor te zetten. Zo niet de ‘verwende’ LLDL-deelnemer Jefferey, die geen moeite lijkt te doen om zichzelf van zijn beste kant te laten zien.

Opmerkingen over het eten

In een fragment, dat te zien is op de LLDL-Facebookpagina, zien we hoe Jefferey en zijn date aan het avondeten zitten, waarbij de dame duidelijk haar best heeft gedaan om een lekkere pasta op tafel te zetten. Jefferey kan het echter niet laten om de ene na de andere opmerking over het eten te maken, dat volgens hem een stuk beter had gekund. Zo hadden er wat Jefferey betreft wel wat meer tomaatjes in gemogen, en ook de crème fraiche proeft hij niet terug. Dit leidt zichtbaar tot ergenis bij zijn date.

Rennen meid!

Ook Lang Leve de Liefde-kijkers ergeren zich rot, zo blijkt uit de vele reacties die het fragment krijgt. Zo schrijft ene Gerda: “Verwend en onbeschoft wegwezen meisje 🙈🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️” en Lizette merkt op: “Lekker terug naar mama.” Ook Annemarie heeft een duidelijk advies voor de dame: “Rennen meid!!

Check het fragment met de ‘verwende’ LLDL-deelnemer Jefferey hier:

Check ook:

Bron en beeld: Facebook Lang Leve de Liefde NL