Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marktplaats-verkoper heeft wel heel bijzondere manier om maten van printer op te meten

Verkoper van een printer
Beeld: Embed kakhiel

Oké, stel je voor: je bent een verkoper van een printer, maar er is een probleempje… Geen rolmaat in zicht! Wat doe je dan als een klant je vraagt naar de afmetingen? Nou, dat is waar het interessant wordt, vrienden. De wereld van verkopen zit vol met verrassingen, en soms moet je gewoon een beetje creatief worden. Laten we eens kijken hoe deze verkoper uit de penarie komt!

Als verkoper van een printer moet je kunnen improviseren

Picture this: je verkoopt een printer, en dan komt er een appje binnen. Ze willen de afmetingen van de printer die je verkoopt weten. Maar wacht eens even, waar is die rolmaat gebleven? Geen paniek! Het is tijd voor een beetje inventiviteit. Dus, wat doe je als je geen rolmaat hebt om die printer op te meten? Je grijpt naar de dingen om je heen, zoals een ware tovenaar die zijn trucjes uitvoert. En in dat geval zijn dat bier blikjes en cupjes, ja dat heb je goed gelezen. 

Creativiteit is een superkracht

Dus daar heb je het, mijn vrienden. In de wereld van verkopen is creativiteit de echte superkracht. Of je nu een rolmaat bij de hand hebt of niet, er is altijd een manier om de klus te klaren. Dus volgende keer dat je in een situatie zit zonder de juiste tools, wees niet bang om een beetje creatief te worden. Want zoals deze verkoper bewijst, is er altijd een weg naar de afmetingen!

Met een beetje improvisatie, een snufje schatting, en een flinke dosis creativiteit, kun je elke uitdaging overwinnen. Dus laat die rolmaat maar thuis, want de ware magie zit in jouw vermogen om te improviseren!

1

Verkoper van een printer 1

2

Verkoper van printer 2

3

Verkoper van printer 3

4

Verkoper van printer 5

5

Verkoper van printer 7

6

Verkoper van printer 8

7

Verkoper van printer 9

8

Verkoper van printer 10

Geniet hier van de grappigste gesprekken op Marktplaats:

Check ook:

You May Also Like