Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

6 redenen waarom printers zijn KUT.

printer-angry

Iedereen heeft ze, een printer. Superhandig. Een apparaat dat schoolopdrachten, foto’s van je Oma en die Oh zo leuke vakantiefoto’s kan afdrukken. Super chill toch?! Nou, NEE. De printer is een van de weinig apparaten die sinds zijn introductie nog even kut is. Wij van SGXL zijn helemaal klaar met printers en hebben een lijstje gemaakt met reden waarom printers KUT zijn.

1. Inkt

De inkt is altijd op. Heb je net een setje cartridges voor de formidabele prijs van €59,95 aangepast, zijn die KUT-cartridges na 4 keer printen alweer op!

2. Reinigen

Het is 04:15 s ’nachts, je ligt heerlijk te dromen over die ene mooie vrouw die je vanmiddag op werk zag. Ze had een rood rokje aan en haar prachtige blonde lokken danste zachtjes in de zomer brie- PRRRRRRRT BLLLLLLLLLLAAAAAAARGHHH IEEE IEEE IEE IEEE IEEE IEE. De fabrikanten van printers vonden het een grappig idee om die fucking printers op de meest onlogische tijden te laten reinigen.

3. Het papier

Je print dingen op papier. Logisch. Wat minder logisch is is het feit dat de printer altijd denkt dat het papier op is. Maakt niet uit of je een heel pak A4 papier in de printer douwt, het is fucking altijd op. Oh, en dacht je dat dit het enige was? Nee hoor, het papier zit 9/10 keer ook nog eens fucking VAST.

4. WiFi

Tegenwoordig in onze hippe technologische tijden hebben de printers ook wifimogelijkheden. Superrelaxed. Gewoon zonder een USB-kabel shit printen vanaf je PC/Laptop/Telefoon/Magnetron. Beetje jammer alleen dat dit NOOIT werkt. En weet je wat het grappige is? De error die je dan krijgt stelt dan voor om een USB-kabel in te pluggen omdat dat wel werkt. WAAROM VERKOPEN JULLIE DAN DIE SHIT MET WIFI MOGELIJKHEDEN SHAFAJSKBASHK.

5. Kapot

Je hebt net een maand lang keihard gewerkt aan die ene paper. Haha nee grapje, je hebt net 12 uur non-stop gewerkt aan je werkstuk. Het is 02:00 s ‘nachts, je drukt op printen en wilt lekker gaan slapen. Maar nee, FUCK JOU. Het is de perfecte tijd om KAPOT te gaan. Printers voelen dit aan. Ze gaan altijd kapot net op het moment dat je ze het hardst nodig hebt.

6. De aanschaf

Ah, de aanschaf van een printer. Altijd leuk. Je wordt gelokt door de super lage prijzen: Een printer die kan printen, scannen, brood roosteren, een rubikskubus oplossen in 5 seconden, en hij kan ook foto’s uitprinten!!!! En dat alles voor maar €24,95. Kom je thuis. Zit de fucking USB-kabel er niet bij, en kom je er achter dat de cartridges ongeveer 1 nier per kleur kosten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like