Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Funda-parel met gigantische tuin van ruim 1000 vierkante meter te koop voor een prikkie

huizenprijzen in Nederland
Beeld: Funda

Zoek je een woning die de perfecte mix van uitgestrekte wildernis en onbeperkte charme uitstraalt? Welnu, in de wonderschone wereld van onroerend goed hebben we een Funda-parel ontdekt die zo uniek is dat het bijna pijn doet. Gelegen in het pittoreske Budel-Dorplein, biedt Sepulchrestraat 169 niet alleen een rijke geschiedenis en charmante uitstraling, maar ook een gigantische tuin van welgeteld 1044 vierkante meter, voor iedereen die dacht dat je voor een eigen park een kasteel nodig had.

Een stukje historie ingepakt als een woning

Gebouwd rond 1905, biedt deze woning niet alleen een beschermde status binnen het dorpsgezicht, maar ook de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op een stukje geschiedenis. En zeg nu zelf, wie wil er nu niet wonen in een huis dat meer verhalen te vertellen heeft dan je gemiddelde geschiedenisboek? De speelse indeling van deze vier-onder-één-kap woning zorgt ervoor dat je binnen een paar stappen zowel omhoog als omlaag kunt, wat zonder twijfel zorgt voor dagelijkse mini-wandelingen en spontane workouts. Voel je vrij om de fitnessabonnementen op te zeggen, want in deze woning krijg je alle oefening die je nodig hebt.

gigantische tuin
Beeld: Funda

De gigantische tuin: een privé-natuurreservaat

Bereikbaar via een geheimzinnige trap in de eetkamer, biedt het souterrain alle opbergmogelijkheden die je je maar kunt wensen. Vergeet die kelderbox in de stad, hier kun je een complete sportschool of een wijnkelder kwijt (of beide, we oordelen niet). Stel je voor: je eigen gigantische tuin waar je kunt doen wat je wilt. Picknicken op maandag, tuinieren op dinsdag, verstoppertje spelen op woensdag (succes met vinden!), en dat alles met uitzicht op een idyllisch bos. Wie heeft er nog vakantie nodig als je tuin praktisch een heel park is?

gigantische tuin 1000 vierkante meter
Beeld: Funda

En de prijs? Een schamele €389.000

Voor de prijs van een bescheiden appartement in de grote stad, biedt deze woning niet alleen een dak boven je hoofd, maar ook een onbeperkte speelruimte voor zowel jezelf als elke hond die je je maar kunt voorstellen (of katten, katten zijn ook toegestaan). Dus, ben je op zoek naar een thuis waar je letterlijk en figuurlijk alle ruimte hebt om te ademen? Felicitaties, je zoektocht eindigt hier bij deze Funda-parel met een gigantische tuin. Biedingen starten zodra je deze zin afleest. Succes!

een gigantische tuin van meer dan 1000 vierkante meter
Beeld: Funda
gigantische tuin van meer dan 1000 vierkante meter
Beeld: Funda
parel heeft een gigantische tuin van meer dan 1000 vierkante meter
Beeld: Funda
Deze parel heeft een gigantische tuin van meer dan 1000 vierkante meter
Beeld: Funda
Funda-parel heeft een gigantische tuin van meer dan 1000 vierkante meter
Beeld: Funda

Check ook:

Funda-woning met alles erop en eraan geeft nieuwe betekenis aan het woord droomvilla

You May Also Like