Connect with us

Hi, what are you looking for?

Gadgets

Met de Busy Simulator lijkt het net alsof je druk bezig bent op je werk

busy simulator

Even als klagers onder elkaar: wat kan het soms (lees: vaak) vervelend zijn om te werken. Die irritante collega die domme vragen stelt of je baas die maar op je blijft zeiken. Op slechte dagen wil je gewoon even helemaal niks doen! Dat kan nu werkelijkheid worden met de Busy Simulator. Daardoor lijkt het alsof je superdruk aan het werk bent.

Busy Simulator

Misschien lijkt het alsof je de enige bent die geen zin hebt om te werken, maar dat zijn de maskers van al die ‘ambitieuze’ mensen die op de werkvloer rondlopen. Wedden dat zij ook niet elke dag zin hebben om kneiterhard te werken, maar die indruk wel bij je wekken? Die drukke indruk kun jij nu andersom ook geven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is naar de website van Busy Simulator te gaan.

Lifehack

Busy Simulator is een website die speciaal geprogrammeerd is om bijvoorbeeld geluiden van e-mails na te bootsen. Je kunt er voor kiezen dat de website het e-mailgeluid tien keer per uur afspeelt, zodat het lijkt alsof je super belangrijk bent. Je kunt dit natuurlijk niet te vaak doen, want je baas merkt vast een keer op dat je wel heel weinig in een dag gedaan krijgt. Je kunt het overigens wel gebruiken als mensen ‘gezellig’ aan je bureau willen kletsen en je daar geen zin in hebt. Gewoon zeggen dat je veel mailtjes hebt! Opgelost.

busy simulator

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply