Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Max Verstappen koopt gigantische superjacht met alle luxe

max-verstappen

Het is wel algemeen bekend dat de bekende Formule 1-coureurs niet op een houtje te hoeven bijten. Zij verdienen een jaarsalaris waar de gemiddelde Nederlander rood ziet van jaloezie. Ook onze eigen Max Verstappen zit niet krap bij kas, dat blijkt maar weer uit zijn peperdure uitgave onlangs! 

Max Verstappen

Dat Max met snelle auto’s om weet te gaan is bekend in Nederland, maar ook in het buitenland. Blijkbaar wil hij ook graag op het water rijden, want hij heeft pasgeleden een jacht gekocht. Natuurlijk, waarom niet!
 

Jacht 

Verstappen heeft nog niet zelf het nieuws naar buiten gebracht, maar op het Youtube-kanaal eSysman SuperYachts wordt verteld dat Max wél een jacht heeft gekocht. Een Jacht met hoofdletter J kan je wel zeggen, want het is een megading.
 

4,8 miljoen euro

Het jacht zou Max 4,8 miljoen euro hebben gekost. Met een jaarsalaris van 40 miljoen euro is dat voor hem een fluitje van een cent. Of het ook daadwerkelijk 4,8 miljoen euro heeft gekost, is niet bekend. Misschien dat er nog wat geld af of bij is gegaan. 
 

Bagheera

Het jacht draagt de naam Bagheera en beschikt over 3 verdiepingen, een jacuzzi, meer dan genoeg zitplekken, een infinity pool en een bar. Het jacht heeft twee motoren van elk zo’n 2.750 pk die maar liefst 30 knopen haalt (omgerekend is dat ongeveer 55 kilometer per uur). Er kunnen 9 mensen blijven slapen. Groot dingetje dus!  Bekijk de beelden van het schip hieronder:

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like