Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Vrouw is gefrustreerd en reageert dat af in supermarkt

supermarkt gefrustreerd

De één leeft met continue frustraties, de ander wordt ééns in de zoveel tijd een keer gefrustreerd. Either way: die frustraties moeten er een keer uit! Er zijn verschillende manieren om die woede te uiten. 

Sereen of niet

Je kunt ervoor kiezen om er heel sereen mee om te gaan óf je kan jezelf niet helemaal in houden. In de laatste categorie valt de vrouw in de video in dit artikel. Wij hebben geen idee waarom ze boos is, maar het is wel heel erg duidelijk!

Vrouw uit frustraties in supermarkt

Gefrustreerde  vrouw

Het schijnt te gaan om een Aldi in het Limburgse Roermond waar de vrouw uit woede alles kapotgooit. Alle potjes die ze te pakken kreeg moesten het ontgelden. Hoe je het ook wendt of keert: iedereen gaat verschillend met situaties om. Dat blijkt ook hier weer!

Check de gefrustreerde vrouw in de Aldi supermarkt hieronder:

Agent in burger

In een andere supermarkt ging het onlangs mis, toen een jongen werd aangesproken omdat hij geen mondkapje droeg. Helaas voor hem bleek diegene een agent in burger te zijn. In plaats van mee te werken, besloot deze mondkapjesweigeraar vervolgens ook nog een grote bek op te zetten, waarna de agent geen genade voor hem kende. De beelden hiervan zie je hier.

Bron en beeld: DailyBuzz

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like