Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Te koop op Funda: Vrijstaande woning met 4 slaapkamers voor € 150.000!

Vrijstaande woning groningen

In de laatste jaren is de woningmarkt de pan uitgeereen, en dat is vooral te zien in de Randstad. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan een deze garagebox in Amsterdam die te koop staat voor bijna 7 ton! Gelukkig zijn er nog plekken waar de prijzen nog wel een beetje te doen zijn. Als we bijvoorbeeld kijken naar deze vrijstaande woning die te koop staat aan de provincie Groningen voor maar € 150.000, dan kan je best wel zeggen dat de prijs behoorlijk meevalt.

Vrijstaande woning

De woning bevindt zich in het rustige dorpje ’t Zandt. Niet bepaald de Randstad dus, maar wellicht is dit juist een plus. En waar vind je nog een vrijstaand huis voor anderhalve ton?! Indien je besluit om een hypotheek af te sluiten zul je dan een netto maandlast hebben van zo’n 490 euro. Dat klinkt perfect toch of niet? In de omschrijving van het huis staat het volgende aangegeven: ‘Centraal binnen de dorpskern van ’t Zandt (Gn) mag Brandsma De Jong een bijzonder, vrij-staand woonhuis verkopen. Bijzonder omdat het in de eerste plaats een levensloopbesten-dige indeling kent door de aanwezigheid van een slaap- en badkamer op de begane grond. Ook de aanwezigheid van een ruim bijgebouw – verdeeld in meerdere compartimenten – geeft het geheel iets extra’s. Het biedt namelijk goede mogelijkheden voor het uitoefenen van een hobby of met enkele aanpassingen wellicht als zogenaamde ‘thuiswerkplek’. Het geheel verkeert in een eenvoudige staat van inrichting, waardoor er een aantal Artist Impressions zijn opgemaakt om de mogelijkheden ervan weer te geven.’

Groningse villa

Aangezien dit huis een vrijstaande woning is, mag je het technisch gezien een villa noemen. Je zult dan voor deze spotprijs jouw eigen villa hebben. En dat is best wel tof! De woning heeft een woonoppervlakte van 92 vierkante meter, en je krijgt verder een prachtig stuk land bij: 312 vierkante meter aan tuin. Als je dus gek op wat groen bent en helemaal geen zin hebt in al teveel buren, dan is deze woning dan perfect voor jou. check het huis hier op Funda!

 Hieronder kan je nog een paar foto’s van de vrijstaande woning in Groningen bekijken:

Vrijstaande woning groningen

Vrijstaande woning groningen

Vrijstaande woning groningen

Vrijstaande woning groningen

Vrijstaande woning groningen

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like